Από Πέννυ Μαστοράκου

Το τηλεοπτικό κοινό θέλει να την δει στην συνέχεια της σειράς Παράδεισος των Κυριών, ζευγάρι με τον Ντίνο (κάτι που ίσως γίνει πραγματικότητα), ωστόσο στο σημερινό επεισόδιο, της Τετάρτης 19/10 το Twitter υποκλίθηκε στην Μιράντα για την συγκλονιστική ερμηνεία της ακόμη μία φορά.

Η ίδια συναντήθηκε με την μητέρα της στα εγκαίνια του πολυκαταστήματος, και οι χρήστες λύγισαν με την συγκλονιστική αποκάλυψή της σε εκείνη, πως δηλαδή ο αστυνόμος της κατέστρεψε τη ζωή όταν την έκλεισε σε αναμορφωτήριο και της πήρε το παιδί, το οποίο ήταν δικό του, και αυτός ήταν ο λόγος που εξαφανίστηκε και άλλαξε ταυτότητα.

Το Twitter λύγισε με την εξομολόγηση της Μιράντας

Αμαλία και Πάρης συμμαχούν για να γλιτώσουν τον Ντίνο από τη φυλακή

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Αν κάποιος μερικά επεισόδια πριν σας έλεγε πως η Αμαλία με τον Πάρη θα βρίσκονται στο ίδιο «στρατόπεδο», σίγουρα θα γελούσατε και θα λέγατε «αποκλείεται». Να όμως που η σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» θα κάνει την έκπληξη και τη μεγάλη ανατροπή και θα βάλει τα δύο νέα παιδιά να συμμαχήσουν και μάλιστα με κοινό στόχο να σώσουν τον Ντίνο! Ας δούμε όμως πώς έφτασαν τα πράγματα ως εκεί.

Ο Ντίνος, μετά τον χωρισμό του με την Αμαλία, παρόλο που παλεύει να την κάνει να τον συγχωρέσει, εκείνη συνεχίζει να είναι θυμωμένη μαζί του και να μην του μιλάει. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν «καίγεται» ακόμα μέσα της για εκείνον.

Παράδεισος των Κυριών Ντίνος

Από την άλλη, η κατάσταση του Πάρη την έχει κάπως συγκινήσει με αποτέλεσμα να έχει μαλακώσει απέναντί του, χωρίς ωστόσο να τον έχει συγχωρέσει στο 100%. Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, οι έρευνες για να εντοπιστεί ο δολοφόνος του Αριστείδη συνεχίζονται και ο Πάρης αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλος, βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί την αστυνομία.

Όμως ο Χρηστίδης επιμένει να θέλει να τον βγάλει ένοχο και έτσι δεν θα διστάσει να βάψει ξανά τα χέρια του με αίμα. Το σχέδιο λοιπόν είναι ένα: Να σκοτώσει τον Πάρη στο νοσοκομείο και να ενοχοποιήσει τον Ντίνο, αφού είναι γνωστή σε όλους η κόντρα που έχουν οι δύο άντρες λόγω της Αμαλίας.

Έτσι ο Θανάσης μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του Πάρη στο νοσοκομείο και εκεί που προσπαθεί να τον πνίξει, ο νεαρός ανοίγει τα μάτια του και παλεύει να φωνάξει «βοήθεια». Ένα απρόσμενο περιστατικό όμως θα αναγκάσει τον Χρηστίδη να τραπεί σε φυγή και τον Πάρη να ζήσει! Έχει δει όμως τον παραλίγο δολοφόνο του και το συζητάει με την Αμαλία:

Παράδεισος των Κυριών Αμαλία

«Ο αστυνόμος προσπάθησε να με πνίξει!», της λέει και εκείνη αναθαρρεί και του λέει: «Πρέπει να το καταθέσεις! Πρέπει να πεις την αλήθεια! Αυτός ο άτιμος κυνηγάει με κάθε τρόπο τον Ντίνο και θέλει να του φορτώσει τον φόνο του Αριστείδη, αν μιλήσεις όμως θα δουν όλοι την αλήθεια και ο Ντίνος θα γλιτώσει. Λοιπόν; Θα με βοηθήσεις;», τον ρωτάει κι εκείνος που την αγαπάει και καταλαβαίνει πως δεν θα την κερδίσει ποτέ και τον ενδιαφέρει να είναι ευτυχισμένη, δέχεται με μία προϋπόθεση: «Να με συγχωρέσεις για το κακό που πήγα να σου κάνω εκείνο το βράδυ», της λέει και εκείνη συμφωνεί.

Ο Σωτήρης μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Πάρη και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, ενώ ο αστυνόμος Χρηστίδης μπαίνει σε σοβαρούς μπελάδες. Ο Σωτήρης συναντάει τον Πάρη κι εκείνος του υποδεικνύει τον Χρηστίδη ως τον παραλίγο φονιά του! Τώρα τα κομμάτια του παζλ ένα-ένα ενώνονται και η λύση του μυστηρίου για τον φόνο του Αριστείδη βρίσκεται στο τέλος της. Ο Χρηστίδης συλλαμβάνεται και το νέο αυτό φέρνει ανακούφιση σε πολλούς.

Περισσότερα στο Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ!!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών: «Οικογένεια βιαστών!» - Οργισμένοι οι Twitterάδες με τον Αποστόλη που πήγε να βιάσει την Φρόσω

Παράδεισος των κυριών: «Ντίνο πάτα με!» - Φρενίτιδα σε όλο το Twitter με το ζεϊμπέκικο του Αργύρη Πανταζάρα