Από Πέννυ Μαστοράκου

Εκτός από την οικογένεια Βασιλείου, η οποία έχει δείξει από νωρίς το βρώμικο πρόσωπό της στην σειρά ο Παράδεισος των Κυριών, (δείτε εδώ τα αποδοκιμαστικά σχόλια του Twitter για εκείνη) προς τα εκεί οδεύει και η οικογένεια Μπουραντά, για παρόμοιους λόγους, καθώς η συμπεριφορά του Άγη έχει ξεπεράσει κάθε όριο!

Η Αμαλία αντιλαμβάνεται πως ο αδερφός της δεν φέρεται και τόσο καλά στα κορίτσια που περιτριγυρίζει και για εκείνη την εποχή το παραμικρό φορτωνόταν στις γυναίκες και όχι στους άντρες! Η ίδια λοιπόν μαθαίνει πως εκτός από την Γεωργία, ο Άγης έχει ατιμάσει και την (δείτε επίσης όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο)...

Πυρ και μανία η Αμαλία με τον Άγη στον Παράδεισο των κυριών

Ο Άγης μοιράζει δεξιά κι αριστερά υποσχέσεις, και σύντομα η αδερφή του θα καταλάβει πως ατίμασε και την Πολυξένη, στην οποία υποσχόταν τεράστιες αλλαγές στην ζωή της, και η απονήρευτη υπηρέτρια κοιμήθηκε μαζί του γιατί πίστεψε τα λόγια του, πριν "ριχτεί" ακόμη στην Γεωργία!

 Παράδεισος των κυριών

Η Αμαλία τον χαστουκίζει και ξεκινά μεγάλο μπέρδεμα στην οικογένειά τους! Ποια θα είναι η κατάληξη;

Αμαλία και Πάρης συμμαχούν για να γλιτώσουν τον Ντίνο από τη φυλακή

Μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών σας παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα το Tivi Σίριαλ. Πρόκειται για τη συμμαχία Αμαλίας και Πάρη προκειμένου να γλιτώσουν τον Ντίνο από τη φυλακή. Διαβάστε παρακάτω όλο το ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Αν κάποιος μερικά επεισόδια πριν σας έλεγε πως η Αμαλία με τον Πάρη θα βρίσκονται στο ίδιο «στρατόπεδο», σίγουρα θα γελούσατε και θα λέγατε «αποκλείεται». Να όμως που η σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» θα κάνει την έκπληξη και τη μεγάλη ανατροπή και θα βάλει τα δύο νέα παιδιά να συμμαχήσουν και μάλιστα με κοινό στόχο να σώσουν τον Ντίνο! Ας δούμε όμως πώς έφτασαν τα πράγματα ως εκεί.

Ο Ντίνος, μετά τον χωρισμό του με την Αμαλία, παρόλο που παλεύει να την κάνει να τον συγχωρέσει, εκείνη συνεχίζει να είναι θυμωμένη μαζί του και να μην του μιλάει. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν «καίγεται» ακόμα μέσα της για εκείνον.

Παράδεισος των Κυριών Ντίνος

Από την άλλη, η κατάσταση του Πάρη την έχει κάπως συγκινήσει με αποτέλεσμα να έχει μαλακώσει απέναντί του, χωρίς ωστόσο να τον έχει συγχωρέσει στο 100%. Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, οι έρευνες για να εντοπιστεί ο δολοφόνος του Αριστείδη συνεχίζονται και ο Πάρης αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλος, βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί την αστυνομία.

Όμως ο Χρηστίδης επιμένει να θέλει να τον βγάλει ένοχο και έτσι δεν θα διστάσει να βάψει ξανά τα χέρια του με αίμα. Το σχέδιο λοιπόν είναι ένα: Να σκοτώσει τον Πάρη στο νοσοκομείο και να ενοχοποιήσει τον Ντίνο, αφού είναι γνωστή σε όλους η κόντρα που έχουν οι δύο άντρες λόγω της Αμαλίας.

Έτσι ο Θανάσης μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του Πάρη στο νοσοκομείο και εκεί που προσπαθεί να τον πνίξει, ο νεαρός ανοίγει τα μάτια του και παλεύει να φωνάξει «βοήθεια». Ένα απρόσμενο περιστατικό όμως θα αναγκάσει τον Χρηστίδη να τραπεί σε φυγή και τον Πάρη να ζήσει! Έχει δει όμως τον παραλίγο δολοφόνο του και το συζητάει με την Αμαλία:

Παράδεισος των Κυριών Αμαλία

«Ο αστυνόμος προσπάθησε να με πνίξει!», της λέει και εκείνη αναθαρρεί και του λέει: «Πρέπει να το καταθέσεις! Πρέπει να πεις την αλήθεια! Αυτός ο άτιμος κυνηγάει με κάθε τρόπο τον Ντίνο και θέλει να του φορτώσει τον φόνο του Αριστείδη, αν μιλήσεις όμως θα δουν όλοι την αλήθεια και ο Ντίνος θα γλιτώσει. Λοιπόν; Θα με βοηθήσεις;», τον ρωτάει κι εκείνος που την αγαπάει και καταλαβαίνει πως δεν θα την κερδίσει ποτέ και τον ενδιαφέρει να είναι ευτυχισμένη, δέχεται με μία προϋπόθεση: «Να με συγχωρέσεις για το κακό που πήγα να σου κάνω εκείνο το βράδυ», της λέει και εκείνη συμφωνεί.

Ο Σωτήρης μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Πάρη και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, ενώ ο αστυνόμος Χρηστίδης μπαίνει σε σοβαρούς μπελάδες. Ο Σωτήρης συναντάει τον Πάρη κι εκείνος του υποδεικνύει τον Χρηστίδη ως τον παραλίγο φονιά του! Τώρα τα κομμάτια του παζλ ένα-ένα ενώνονται και η λύση του μυστηρίου για τον φόνο του Αριστείδη βρίσκεται στο τέλος της. Ο Χρηστίδης συλλαμβάνεται και το νέο αυτό φέρνει ανακούφιση σε πολλούς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών: «Ντίνο πάτα με!» - Φρενίτιδα σε όλο το Twitter με το ζεϊμπέκικο του Αργύρη Πανταζάρα

Παράδεισος των κυριών: Σε σοκ η Μιράντα - Ξεσπάει σε κλάματα βλέποντας την...