Από Ελένη Μήτση

Όσοι νομίζουν, πως η βασική ιστορία για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' έχει να κάνει με τις απειλές, που δέχεται το όνειρο, τότε είναι βαθιά γελασμένοι.

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, ο οποίος σιγά σιγά εκδηλώνεται. Ο Στρατής αφενός είναι κολλημένος στο παρελθόν του και στη Μαρίνα, αφετέρου θα γοητευτεί από το κάλεσμα της Ζέτας.

O Στρατής αντιλαμβάνεται τον έρωτα της Ζέτας

Η νεαρή τραγουδίστρια δε χάνει ευκαιρία να είναι στο πλάι του Βαρδάρη, με τα βλέμματα που του ρίχνει να είναι πολλά υποσχόμενα. Εκείνος με τη σειρά του έχουμε δει να την προστατεύει, με αποτέλεσμα όλα αυτά να κλιμακωθούν δημιουργώντας έναν φλογερό έρωτα.

Αυτή η Νύχτα Μένει Ζέτα Στρατής

Στρατής και Ζέτα κάνουν έρωτα

Ήδη από την πρώτη συνάντηση που είχαν ο Στρατής και η Ζέτα στο Αυτή η Νύχτα Μένει φάνηκε πως οι δυο τους θα έχουν κάτι πολύ ξεχωριστό μεταξύ τους. Κάπως έτσι, δε θα αργήσει η στιγμή που θα κάνουν και έρωτα και η νεαρή τραγουδίστρια θα ερωτευτεί παράφορα τον επιχειρηματία (δείτε εδώ τι είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη για τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη).

Ο Στρατής αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας, εξαπολύει τον θυμό του παντού, σπάει πράγματα, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη.

Η Ζέτα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, έχει κρυφτεί σε μια αποθήκη και ο Στρατής που είναι έξω φρενών, πάει εκεί και χτυπάει ξανά πόρτες, τοίχους και τραπέζια. Μέχρι που τη βλέπει να κρύβεται. Πάει κοντά της νευριασμένος: «Ποια είσαι; Γιατί ήρθες;», τη ρωτάει.

Αυτή η Νύχτα Μένει Ζέτα Στρατής

Η Ζέτα μαλακώνει για μια στιγμή τον Στρατή και οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Το επόμενο πρωί βρίσκει τον Στρατή στο νεκροταφείο στον τάφο της μητέρας του. «Ό,τι πιάνουν τα χέρια μου γίνεται στάχτη. Τι να κάνω, ρε μάνα, πες μου», μονολογεί. Λίγο πιο εκεί το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου πέφτει επάνω του και οι δύο άντρες συναντιούνται για πρώτη φορά. Ο Χρήστος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει την οργή του, αλλά οι υπόνοιες δίνουν και παίρνουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχω ζήσει τσακωμούς, ξύλο και...» - Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Στάνκογλου με αφορμή το ρόλο του στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Αυτή η Νύχτα Μένει: Όλη η αλήθεια - Πάει για δεύτερη σεζόν η σειρά του ALPHA;