Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τις δηλώσεις των ηθοποιών πριν την μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha, Αυτή η Νύχτα μένει, το πρωί της Πέμπτης 6/10 στην εκπομπή Happy Day, μίλησε μία εκ των πρωταγωνιστριών, η Ηλιάνα Μαυρομάτη, τόσο για τον ρόλο της στην σειρά ως Ζέτα, όσο και για την συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Μαυρομάτη στην σειρά

«Νιώθω τυχερή που βρίσκομαι με αυτούς τους συνεργάτες σε αυτό το κανάλι. Ο ρόλος μου είναι η Ζέτα, μια τραγουδίστρια που προσπαθεί να βρει έναν δικό της τόπο. Δεν έχω δυσκολευτεί με το να τραγουδάω στη σειρά, στη σκηνή το τραγούδι ντουμπλάρεται. Η συνεργασία μου με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι υπέροχη, πρώτη φορά δουλεύουμε μαζί. Είχα μια τάση να αποφεύγω την τηλεόραση. Δεν ένιωθα έτοιμη με τους ρυθμούς της», είπε αρχικά και συνέχισε...

«Με είχε τρομάξει το κομμάτι της δημοσιότητας μέσω της μητέρας μου, Λίλας Καφαντάρη. Όταν βγαίναμε έξω με τη μητέρα μου μας μιλούσε ο κόσμος. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Έχω άγχος και δεν το εκδηλώνω. Πάθαινα κρίσεις πανικού πιο παλιά λόγω άγχους. Με βοήθησε η ψυχανάλυση να αντιμετωπίσω το άγχος μου. Κάνω πολλά χρόνια».

Τα δάκρυα του Μπισμίκη καθηλώνουν στο συγκλονιστικό trailer λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Με μία αφήγηση από το μακρινό 1963 ξεκινάει το σίριαλ του και λίγο πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού), το κανάλι κυκλοφόρησε άλλο ένα συγκλονιστικό trailer.

Οι ερμηνείες είναι εξαιρετικές και οι ηθοποιοί έχουν επιλεχθεί για το μπουζουξίδικο, που είναι το επίκεντρο απασχολούν πριν καλά καλά δούμε τα πρώτα επεισόδια στον αέρα. Μάλιστα ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται να έχει το δικό του φανατικό κοινό με το twitter βλέποντας τον απλά σε trailer να κάνει κανονικό πανηγύρι...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ναι μεν περνάει το δράμα του...» - Ο Ιωάννης Απέργης αποκαλύπτει για τον ρόλο του Ποντίκα στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Δεν μπορεί να περιμένει μέχρι την πρεμιέρα - Η ανάρτηση της Νικολέττας Καρρά από τα γυρίσματα του "Αυτή η νύχτα μένει"