Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο καιρό πριν, στα προηγούμενα επεισόδια του Σασμού, οι χρήστες του Twitter είχαν εξοργιστεί μαζί του και απαιτούσαν να φύγει από την σειρά άμεσα (δείτε εδώ τις επικές ατάκες τους στην πλατφόρμα) ωστόσο αυτή τη φορά, μετά τις απειλές του, δεν μπορούν παρά να τρολάρουν το γεγονός!

Ο λόγος για τον Σταύρο, ο οποίος πλέον βλέπει ξεκάθαρα πως περισσεύει, και ανακοινώνει στην Αργυρώ πως θα φύγει και θα επιστρέψει στα Γιάννενα, με την πρώτη να του ζητά μία ακόμη ευκαιρία, και πως θα προσπαθήσει να αλλάξει τα πράγματα!

Οι Twitteράδες έστησαν "γλέντι" με τις απειλές του Σταύρου

Ο Σταύρος απελπίζεται και της παίρνει το παιδί

Έχουμε ήδη παρακολουθήσει πως η κατάσταση της Αργυρώς με τον Σταύρο, καθώς έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Αστέρη, γεγονός που το αντιλαμβάνεται, και αρχίζει και νιώθει περιττός στο σπίτι και γενικότερα στην ζωή της Κρητικιάς, και προβαίνει σε ακαταλόγιστες πράξεις!

Είχε απειλήσει πάνω στα νεύρα του σε προηγούμενα επεισόδια, πως αν η Αργυρώ συνεχίζει έτσι θα της πάρει το παιδί και θα επιστρέψει στα Γιάννενα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα το κάνει πραγματικότητα! Ο Σταύρος βλέπει καθαρά πως η σχέση τους περνά βαθιά κρίση η οποία δεν ξεπερνιέται και όσο κι αν η Αργυρώ παλεύει να τον πείσει να μείνει, αυτός απομακρύνεται από εκείνη!

Η σκέψη πως η Αργυρώ σκέφτεται τον Αστέρη θολώνει το μυαλό του, και αρπάζει το παιδί κι εξαφανίζεται, με την Αργυρώ να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ καθώς δεν περίμενε ποτέ να της το κάνει αυτό!

Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - spoiler: «Φονιά!» - Μαρίνα και γιαγιά Ειρήνη ξεσπούν οργισμένες εναντίον του Παύλου

Σασμός - spoiler: Αποχώρηση "βόμβα" από το χωριό! Τους εγκαταλείπει όλους και κλείνεται σε μοναστήρι