Από TV24 Team

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης ήδη από πέρυσι, όταν ανέλαβε να ενσαρκώσει την Αργυρώ, την πρωταγωνίστρια της σειρά, «Σασμός» του ALPHA. Η νεαρή ηθοποιός έφερε εις πέρας την αποστολή της με μεγάλη επιτυχία, ενώ το σίριαλ που περιγράφει την κρητική βεντέτα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων συνεχίζει να «σαρώνει» σε νούμερα τηλεθέασης και στη δεύτερη σεζόν του.

Πριν από τον Σασμό, το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε λίγο καλύτερα την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μέσα από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, εκεί όπου υποδύθηκε τη Θεοδοσία, τη σύζυγο του Λάμπρου που ζήλευε την Λενιώ για τον έρωτα που είχε με τον άντρα της αλλά στο τέλος δε δίστασε να φάει μία σφαίρα για εκείνη.

Η απώλεια που άλλαξε τη ζωή της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Η ίδια πριν από μερικές μέρες έκανε γνωστό με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της (δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια της). Αυτή ωστόσο δεν είναι η πρώτη μεγάλη απώλεια που βιώνει στην οικογένειά της η ηθοποιός, μιας και όταν ήταν 16 ετών, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα.

«Σίγουρα μια τέτοια απώλεια, σου αλλάζει τη ζωή. Ήμουν 16,5 παιδί. Ευτυχώς ήμουν και τυχερή γιατί δεν ήμουν ακριβώς παιδί. Είχα και σχέση ερωτική. Θυμάμαι πολύ τις κουβέντες που κάναμε. Εγώ δεν έκρυψα ποτέ τίποτα από τους γονείς μου κι από τη μητέρα μου ειδικά που ήταν πιο κοντά μου. Ας πούμε πήγαινα σε ένα πάρτι και θα γυρνούσα 7 η ώρα το πρωί, δεν θα της έλεγα ψέματα ποτέ ότι πήγα σε μια φίλη. Υπήρχε μια σχέση εμπιστοσύνης κι ειλικρίνειας», εξομολογήθηκε η ίδια στην εκπομπή Αυτός κι ο Άλλος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι και εκείνος ηθοποιός - Έχει το ίδιο χαμόγελο με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ο αδερφός της

Ψηλός, μελαχρινός με μουστάκι - Αυτός είναι ο σύντροφος της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη