Από Πέννυ Μαστοράκου

Η είσοδός του στον Σασμό κρύβει πολλά, καθώς θα είναι το άτομο που θα κληθεί να εκπληρώσει μία βρώμικη δουλειά του Παύλου Βρουλάκη (δείτε εδώ ποια θα είναι αυτή), όμως εκτός από αυτό στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι έχει προσωπικούς λόγους που επέστρεψε στην Άνω Πορια.

Ο λόγος για τον Ευθύμη, τον οποίο θα δούμε στα προσεχώς επεισόδια να έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον αστυνόμο Αντώνη Φριαγκιαδάκη (ο οποίος θα έρθει σε σύγκρουση με τον Παύλο για την Μαρίνα), και τον τελευταίο να τον λούζει κυριολεκτικά κρύος ιδρώτας μόλις αντιλαμβάνεται ποιος είναι και τι σκοπούς έχει!

Ο Φραγκιαδάκης έρχεται αντιμέτωπος με τον Ευθύμη στον Σασμό

Ο Ευθύμης έχει βγει από τη φυλακή και κυκλοφορεί ελεύθερος, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα τον Φραγκιαδάκη, και δεν αργεί η στιγμή που θα συναντηθούν ξανά, καθώς θα τον ξανασυλλάβει! Τότε ο Ευθύμης τον ρωτά ρωτάει «Πώς μπορείς και κοιμάσαι τα βράδια ξέροντας ότι έχεις σκοτώσει τη γυναίκα μου;» και ο Αντώνης παγώνει! Η αποκαλυπτική συνέχεια στις οθόνες μας...

Σασμός

Μαθαίνει ότι ο Μαθιός δολοφόνησε τον πατέρα του! Ο κόσμος του Νικηφόρου διαλύεται ανεπανόρθωτα

Εδώ και μέρες στα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Alpha, Σασμός, παρατηρούμε πως η συμπεριφορά του Νικηφόρου έχει αλλάξει, προς το χειρότερο αφού κυκλοφορεί με όπλο, και η κατάληξη αυτή του νεαρού έχει θορυβήσει ιδιαίτερα την μητέρα του Βασιλική (δείτε εδώ τον συγκλονιστικό διάλογό τους και όσα του λέει), η οποία ξεσπά στον Μαθιό!

Ο νεαρός Σταματάκης είναι πεπεισμένος πως ο Παύλος Βρουλάκης γυρεύει εκδίκηση, και πως κινδυνεύει άμεσα από αυτόν, όπως επίσης αρχίζει και θεωρεί δεδομένο πως είναι το άτομο που αναζητεί τόσο καιρό η αστυνομία, δηλαδή ο πραγματικός φονιάς του πατέρα του!

Παρά τις ενστάσεις της μητέρας του αλλά και το Μαθιού, ο Νικηφόρος δεν υπολογίζει τίποτα και επιμένει να συναντήσει τον Παύλο Βρουλάκη, όπως και κάνει! Στη συνάντησή τους θα ειπωθούν βαριές κουβέντες, και μία από αυτές θα αφήσει άφωνο τον Νικηφόρο!

Ο Παυλής, θα αφήσει να εννοηθεί πως αυτός που σκότωσε τον πατέρα του επιζητούσε και σκοπός του ήταν να είναι με την μητέρα του, και το πρόσωπο αυτό είναι σαν να φωτογραφίζει τον Μαθιό! Ο Νικηφόρος αρχίζει να συνδυάζει τα γεγονότα και...η συνέχεια στις οθόνες μας!

Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - spoiler: «Είσαι άνθρωπος της...» - Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στην Θεοδώρα

Σασμός: «Δόξα Αστέρη!» - Το Twitter ξέσπασε με τον Παύλο Βρουλάκη και με την δίψα του για εκδίκηση