Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο παρακολουθήσαμε απόψε στον Παράδεισο των Κυριών (όπου είδαμε ήδη τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει η Μιράντα) και πάλι το Twitter ασχολήθηκε με τον Αργύρη Πανταζάρα, και την εξαιρετική ερμηνεία του στον ρόλο του Ντίνου, ο οποίος για να ξεχάσει τον έρωτά του για την Αμαλία, προβαίνει σε ακαταλόγιστες πράξεις!

Απόψε λοιπόν, το βράδυ της Τρίτης 18/10, προκάλεσε φρενίτιδα κυρίως στον γυναικείο πληθυσμό της πλατφόρμας, καθώς το βαρύ και ασήκωτο ζεϊμπέκικο του, έφερε τον πανικό, και αμέσως τα σχόλια τους στο Twitter πήραν "φωτιά" με τα περισσότερα να αποθεώνουν στην κυριολεξία τον νεαρό ηθοποιό!

To Twitter αποθέωσε το ζεϊμπέκικο του Ντίνου

Στην προσπάθειά του να ξεχάσει την Αμαλία γίνεται ζευγάρι με...

Στον Παράδεισο των Κυριών, τα αισθήματα της Μιράντας για τον Ντίνο είναι γνωστά. Η κοπέλα είναι ερωτευμένη μαζί του, παρότι γνωρίζει ότι ο Ντίνος αγαπάει την Αμαλία κι αυτό την πληγώνει. Ωστόσο, οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα τους φέρουν κοντά και θα γίνουν ζευγάρι, αλλά για πόσο;

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η ιδιαίτερη συνθήκη μέσα στην οποία συναντιούνται η Αμαλία και Ντίνος, εξελίσσεται επεισοδιακά και απρόβλεπτα. Μάλιστα, τα αποτελέσματα αυτής της τεταμένης κατάστασης δεν θα αργήσουν να φανούν και σύντομα όλοι θα πρέπει να λάβουν ορισμένες σοβαρές αποφάσεις, με την Αμαλία να παίρνει πρώτη τη σκυτάλη και να απομακρύνεται από τον Ντίνο, βάζοντας τέρμα ακόμα και στα όνειρά της ότι κάποτε θα μπορέσουν να είναι μαζί.

Την ίδια στιγμή η Μιράντα με τη μητέρα της, την κυρά Γιαννούλα, κάνουν κάποιες συζητήσεις σχετικά με το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το σκοτεινό τους παρελθόν, αλλά και κυρίως για το πώς η Μιράντα θα μπορέσει να προχωρήσει τη ζωή της: «Φτάνει μέχρι εδώ. Εχεις καταστρέψει τη ζωή σου εξαιτίας του.

Παράδεισος των Κυριών Μιράντα

Κοίτα μπροστά και φτιάξε το μέλλον σου», της λέει η μητέρα της και η Μιράντα αποφασίζει να δει τη ζωή διαφορετικά. Αποφασίζει να είναι πιο κοινωνική, να μην κλείνεται στον εαυτό της και κυρίως να αλλάξει στάση απέναντι στον Ντίνο. Λίγο αργότερα η κοπέλα κάνει ένα ακόμα βήμα και φτάνει κοντά στον Ντίνο. Ένα όνειρο ζωής φαίνεται να πραγματοποιείται για τη Μιράντα, ωστόσο μια ξαφνική επίσκεψη θα της το χαλάσει… Στο μεταξύ μια μυστηριώδης επιστολή έχει αναστατώσει για τα καλά τον Ντίνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών - spoiler: Ο Ντίνος αντιμέτωπος με κατηγορίες για δολοφονία

Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία αρχίζει τις αντιδράσεις - Ελέγχουν κάθε της κίνηση