Από Πέννυ Μαστοράκου

Ιδιαίτερα διχασμένο το Twitter στο σημερινό επεισόδιο του Παραδείσου των Κυριών, το βράδυ της Τρίτης 18/10, καθώς δεν ήξεραν τι να πρωτοσχολιάσουν από όσα έβλεπαν, μιας και από την μία μεριά ήταν ο βαρύς χορός του Ντίνου (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια των χρηστών) και από την άλλη, ακόμη μία αδιανόητη πράξη της οικογένειας Βασιλείου!

Πιο συγκεκριμένα οι χρήστες εξοργίστηκαν με την σκηνή στην οποία ο Βασιλείου αποπειράται να βιάσει την υπηρέτριά του, όταν την στριμώχνει στο δωμάτιό του τη Φρόσω! Λίγο πριν, την είδαμε να κάνει την προσευχή της για να υπομείνει ότι γνωρίζει πως θα επακολουθήσει, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό!

Οργισμένοι οι Twitterάδες με τον Βασιλείου και τον παραλίγο βιασμό της υπηρέτριας

Για καλή της τύχη η γυναίκα του Αποστόλη μπαίνει ξαφνικά στο σπίτι και γλύτωσε, όμως οι τηλεθεατές ξέσπασαν στο Twitter αποκαλώντας τους Βασιλείου «οικογένεια βιαστών» και θεωρώντας ότι ο Πάρης λογικό να είναι έτσι αφού έμοιασε στον πατέρα του.

«Ο Πάρης δεν έχει ψυχική υγεία...» - Η Όλγα σε δύσκολα μονοπάτια λόγω του γιού της

Η Γωγώ Μπρέμπου παραχώρησε συνέντευξη στο Super Kατερίνα τη Δευτέρα 17/10 και μεταξύ των όσων δήλωσε για την καριέρα και την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο ρόλο της στον Παράδεισο των κυριών.

Αναλυτικά μίλησε λοιπόν για τη ηρωίδα της, την Όλγα, η οποία έχει μπει σε πολύ δύσκολα μονοπάτια λόγω του γιου της Πάρη. Μια σοβαρή αποκάλυψη, που της έκανε ο ίδιος για την προσωπική του ζωή θα την ταράξει με αποτέλεσμα η Όλγα να παραδέχεται, πως το παιδί της είναι ψυχικά ασταθές.

«Οι εξελίξεις, στη σειρά, θα είναι καταιγιστικές… Αυτό που μαθαίνει απ’ τον γιο της είναι συγκλονιστικό, είναι κάτι που κάθε γονιός απεύχεται… Θα δεις παρακάτω πως αυτή η γυναίκα προσπαθεί να διαχειριστεί την διαταραγμένη προσωπικότητα του γιου της. Έχει φανεί ότι ο Πάρης δεν έχει ψυχική υγεία… Δε νιώθει τι σημαίνει δικαιοσύνη, τι σημαίνει διεκδίκηση τίμια…».

«Νομίζω ότι ο άντρας της είναι εκεί και θα πρέπει να το έχει δει κι εκείνος».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία αρχίζει τις αντιδράσεις - Ελέγχουν κάθε της κίνηση

Ο Παράδεισος των Κυριών εξελίξεις (17-20/10): Ο Ντίνος κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη