Από Ελένη Μήτση

Τα εγκαίνια του καταστήματος του Ντίνου έχουν ξεκινήσει στον ''Παράδεισο των κυριών'' μια ατυχής συνάντηση όμως αναμένεται να συμβεί στο επεισόδιο της Τετάρτης 19/10 για τη Μιράντα (δείτε εδώ τις εξελίξεις).

Η γυναίκα έχει πολλά χρόνια να συναντηθεί με τη μητέρα της και η δεύτερη επιλέγει να κάνει την εμφάνισή της σε εκείνη την κατά τα άλλα ευχάριστη ημέρα. Η Μιράντα με το που τη δει μπροστά της θα συγκλονιστεί με τα μάτια της να βουρκώνουν απευθείας.

H Mιράντα αντιμέτωπη με μια απρόσμενη συνάντηση

Μετά τις απειλές που δέχτηκε από τον Χρηστίδη

«Έχεις πάει ποτέ σου στην Πάτρα;», της λέει ο Χρηστίδης δίνοντάς της την ταυτότητα. Η Μιράντα προσπαθεί να φύγει από το δωμάτιο όσο πιο γρήγορα γίνεται: «Όχι και πρέπει να φύγω έχω δουλειά».

Εκείνος όμως δεν την αφήνει τόσο εύκολα: «Σκέφτηκες καθόλου την πρότασή μου;», με την Μιράντα να του απαντάει κοφτά: «Δεν έχω τίποτα να σκεφτώ».

«Αν σε γδύσω θα μάθω γρήγορα ποια είσαι. Έχεις ένα μικρό σημάδι στο στήθος, καλά δε θυμάμαι; Αν δεν κάνεις αυτό που σου είπε, θα σε πάω μέσα για πλαστοπροσωπία», της λέει και η κοπέλα για πρώτη φορά κατευνάζει τον τρόμο της και του απαντάει: «Κι εγώ θα σε καταγγείλω για εκβιασμό, ότι με ανάγκασες να ψευδομαρτυρήσω».

Ο Χρηστίδης δεν χαμπαριάζει όμως και την ενημερώνει: «Σε ποιον θα το πεις μωρό μου; Ο αρχηγός είναι κουμπάρος μου και κάνει διακοπές με τον Υπουργό! Ποιος νομίζεις ότι θα βγει ζημιωμένος;».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των κυριών: «Οικογένεια βιαστών!» - Οργισμένοι οι Twitterάδες με τον Αποστόλη που πήγε να βιάσει την Φρόσω

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: «Έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα!» - Σε μπελάδες ο Χριστόφορος Μπουραντάς