Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (19/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός» μιας και η Βασιλική με τον Μαθιό έρχονται για πρώτη φορά σε σύγκρουση για χάρη του Νικηφόρου, ο οποίος έχει αποφασίσει να κυκλοφορεί με όπλο (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Γιώργος Αμούτζας για την εξέλιξη του χαρακτήρα του).

Τι θα δούμε σήμερα (19/10) στον Σασμό

Η Αργυρώ θα βρεθεί για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη, μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα.

Οι τέσσερίς τους θα συναντηθούν απρόσμενα σε ένα εστιατόριο της Κρήτης και καθώς θα υπάρχει κόσμος ανάμεσά τους, θα θελήσουν να κρατήσουν τους τύπους για να μην εκτεθούν. Η ένταση ανάμεσα στα δύο ζευγάρια δεν θα αργήσει να δημιουργήσει επεισόδιο, ενώ λίγο πιο μακριά στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής, η ένταση που υπάρχει οδηγεί σε αδιέξοδο το πρώην αγαπημένο ζευγάρι.

«Δεν θέλω τη βοήθειά σου, Μαθιό. Ο γιος μου έχει αρχίσει να χάνει τον εαυτό του και είναι το μόνο που με νοιάζει πλέον. Επηρεασμένος από όσα συμβαίνουν γύρω του θέλει να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να κάνει κακό σε κάποιον μόνο και μόνο για να μάθει την αλήθεια. Θέλει να κυκλοφορεί με όπλο, έχει παρατήσει το πανεπιστήμιο, τη φίλη του και εσύ μου λες απλά πως θα βρούμε μια λύση. Δεν θέλω λύση λοιπόν. Θέλω να πάω μόνη μου να σώσω τον γιο μου», είναι τα λόγια της και οι λέξεις της πέφτουν σαν σφαίρες στο στήθος του.

Η ξαδέλφη της Αργυρώς ξέρει πως μόνο με έναν τρόπο θα διώξει τη θλίψη που κρύβει μέσα της και αυτός είναι η εκδίκηση. Ξέρει ακόμα πως μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να τη βοηθήσει να εκδικηθεί για τον θάνατο του Άγγελου και αυτός φυσικά είναι ο Παύλος Βρουλάκης. Δεν θα αργήσει λοιπόν να τον επισκεφθεί για να του ζητήσει να βγάλει από τη μέση τον άντρα που της χάλασε το όνειρο, δηλαδή να σκοτώσει τον Κώστα που της στέρησε το πιο αγαπημένο της πρόσωπο πάνω στη γη, τον Άγγελο.

Ο Παύλος στην αρχή θα φανεί πως δεν συμφωνεί με την ιδέα της και μάλιστα θα επέμβει και η Μαρίνα για να τον σταματήσει. Όταν όμως ο ξάδελφος του Μάρκου Βρουλάκη συνειδητοποιήσει πως η Άσπα θέλει διακαώς την καταστροφή τού πρώην άντρα της, θα δώσει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή. Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σου!» - Το Twitter πυρ και μανία κατά του Παύλου Βρουλάκη

Σασμός - spoiler: Μαθαίνει ότι ο Μαθιός δολοφόνησε τον πατέρα του! Ο κόσμος του Νικηφόρου διαλύεται ανεπανόρθωτα