Από Ελένη Μήτση

Την Πέμπτη 6/10 θα προβληθεί ένα πολύ σημαντικό σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις επεισόδιο στη σειρά ''Παράδεισος των κυριών'' (δείτε εδώ αναλυτικά τι θα δούμε).

Ένα σκοτεινό μυστικό θα αποκαλυφθεί μέσα από το οποίο θα γίνει σαφής ο λόγος, που η Όλγα δε θέλει να έχει στο πλάι της τον Πάρη. Ο ίδιος λοιπόν παγιδευμένος από τον εαυτό σε μια κρίση του πηγαίνει στη μητέρα του και της εξομολογείται, πως το βράδυ πριν τον γάμο επεχείρησε να βιάσει το κορίτσι.

Ο Πάρης αποκαλύπτει στη μητέρα του κάτι που είχε θάψει βαθιά μέσα του

Μια απόπειρα αυτοκτονίας καθηλώνει στα επόμενα επεισόδια

Στον Παράδεισο των Κυριών, ο Πάρης έχει φτάσει στα όριά του και η ψυχολογική του κατάσταση πάει από τον κακό στο χειρότερο. Φτάνει η στιγμή που δεν αντέχει και κινδυνεύει να κάνει κακό, αυτή τη φορά στον εαυτό του. Αυτό όμως θα βάλει και πάλι τον Ντίνο στο... μάτι του κυκλώνα!

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Όλγα είναι έτοιμη να αποδεχτεί ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη. Ωστόσο, καινούρια δεδομένα την τρομάζουν και την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις. Πρόκειται για τον γιο της τον Πάρη, ο οποίος της αποκαλύπτει τι έγινε τη βραδιά της εξαγγελίας των αρραβώνων του.

Η Όλγα βλέποντας τον αγαπημένο της γιο να συμπεριφέρεται έτσι, αποφασίζει ότι ο Πάρης χρειάζεται βοήθεια και τον πηγαίνει σε ειδικό ψυχολόγο. Έτσι, βρισκόμενος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και θέλοντας να βγάλει αυτό το βάρος από πάνω του, αναγκάζεται να της αποκαλύψει ότι επιτέθηκε στην Αμαλία: «Δεν το ήθελα, είχε θολώσει το μυαλό μου και δεν μπορούσα να σκεφτώ λογικά. Μου μιλούσε άσχημα και με προκαλούσε. Μου είπε ότι με σιχαίνεται και δεν άντεξα», της ομολογεί κλαίγοντας.

Παράδεισος των Κυριών Πάρης

Η Όλγα μόλις το ακούει τρελαίνεται: «Τι λες παιδί μου; Τι πήγες κι έκανες; Γι’ αυτό εξαφανίστηκες όλη νύχτα; Γι’ αυτό ήσουν σ’ αυτά τα χάλια;», του λέει και για πρώτη φορά καταλαβαίνει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα με τον Πάρη. Πριν όμως αντιδράσει, ένα τραγικό γεγονός θα την προλάβει. Ο Πάρης, κάτω από το βάρος των πράξεών του και μετά από την ντροπή που αισθάνθηκε όταν αποκάλυψε στην μητέρα του τι έγινε εκείνη την νύχτα με την Αμαλία, δεν αντέχει, θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Λίγο πριν να είναι αργά γι’ αυτόν, τον προλαβαίνουν και οι γονείς του καταρρακωμένοι τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Μόλις περνάει τον κίνδυνο, ο Αποστόλης έχει ένα σατανικό σχέδιο. Αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την απόπειρα αυτοκτονίας του γιου του, εναντίον του Ντίνου. Έτσι δεν αργεί να προτείνει στον Πάρη να κατηγορήσει τον Ντίνο για απόπειρα ανθρωποκτονίας: «Μην τολμήσεις και κάνεις καμιά βλακεία και πεις ότι πήγες να αυτοκτονήσεις. Θα πεις ότι ο Παπακώστας, θολωμένος από τη ζήλια του που θα παντρευτείς την Αμαλία, πήγε να σε σκοτώσει. Το κατάλαβες;», του επισημαίνει.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι μαζί 8 χρόνια και έχουν αποκτήσει μία κόρη - Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Χρήστου Πλαΐνη από τον «Παράδεισο»

Σμαράγδα Αδαμοπούλου για τον Παράδεισος των Κυριών: «Υπάρχει μυστήριο και...» - Αποκλειστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Αριστείδη