Από Ελένη Μήτση

Στα νέα επεισόδια που θα δούμε στον Παράδεισο των κυριών οι ζωές πολλών βασικών ηρώων θα έρθουν αντιμέτωπες με αλλαγές, εκπλήξεις αλλά και δυσάρεστες ανακοινώσεις.

Η Αμαλία από τη μεριά της μπορεί να θέλει τον Ντίνο, αλλά αποφασίζει να επισκεφτεί τον Πάρη στο νοσοκομείο μιας και την πείθει η μητέρα του. Η θεία της ωστόσο ξαφνιάζεται λέγοντας της: «Μας κοροϊδεύεις Αμαλία, η Όλγα είχε πέσει γονατιστή και εσένα τώρα σου ήρθε»;

Το περιβάλλον της όμως δεν την εμπιστεύεται, φοβούνται μην πάει αλλού και έτσι της λένε πως θα την πάει ο Άγης. Εκείνη αντιδράει όμως: «Σας είναι τόσο δύσκολο να με εμπιστευτείτε; Στο κάτω κάτω αν δεν πάω θα το μάθετε, θα είναι και οι γονείς του εκεί».

Η Αμαλία μαθαίνει κάτι που την ταράζει πολύ

Ο Ντίνος και η Μιράντα γίνονται ζευγάρι

Στον Παράδεισο των Κυριών, τα αισθήματα της Μιράντας για τον Ντίνο είναι γνωστά. Η κοπέλα είναι ερωτευμένη μαζί του, παρότι γνωρίζει ότι ο Ντίνος αγαπάει την Αμαλία κι αυτό την πληγώνει. Ωστόσο, οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα τους φέρουν κοντά και θα γίνουν ζευγάρι, αλλά για πόσο;

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η ιδιαίτερη συνθήκη μέσα στην οποία συναντιούνται η Αμαλία και Ντίνος, εξελίσσεται επεισοδιακά και απρόβλεπτα. Μάλιστα, τα αποτελέσματα αυτής της τεταμένης κατάστασης δεν θα αργήσουν να φανούν και σύντομα όλοι θα πρέπει να λάβουν ορισμένες σοβαρές αποφάσεις, με την Αμαλία να παίρνει πρώτη τη σκυτάλη και να απομακρύνεται από τον Ντίνο, βάζοντας τέρμα ακόμα και στα όνειρά της ότι κάποτε θα μπορέσουν να είναι μαζί.

Την ίδια στιγμή η Μιράντα με τη μητέρα της, την κυρά Γιαννούλα, κάνουν κάποιες συζητήσεις σχετικά με το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το σκοτεινό τους παρελθόν, αλλά και κυρίως για το πώς η Μιράντα θα μπορέσει να προχωρήσει τη ζωή της: «Φτάνει μέχρι εδώ. Εχεις καταστρέψει τη ζωή σου εξαιτίας του.

Παράδεισος των Κυριών Μιράντα

Κοίτα μπροστά και φτιάξε το μέλλον σου», της λέει η μητέρα της και η Μιράντα αποφασίζει να δει τη ζωή διαφορετικά. Αποφασίζει να είναι πιο κοινωνική, να μην κλείνεται στον εαυτό της και κυρίως να αλλάξει στάση απέναντι στον Ντίνο. Λίγο αργότερα η κοπέλα κάνει ένα ακόμα βήμα και φτάνει κοντά στον Ντίνο. Ένα όνειρο ζωής φαίνεται να πραγματοποιείται για τη Μιράντα, ωστόσο μια ξαφνική επίσκεψη θα της το χαλάσει… Στο μεταξύ μια μυστηριώδης επιστολή έχει αναστατώσει για τα καλά τον Ντίνο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: «Έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα!» - Σε μπελάδες ο Χριστόφορος Μπουραντάς

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Έλεος πια!» - Πυρ και μανία το Twitter με την χαλάστρα του Μπουραντά στην Αμαλία