Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στα επεισόδια της εβδομάδας (17-20/10) του Παράδεισου των Κυριών θα δούμε πως η απόπειρα αυτοκτονίας του Πάρη δίνει μια καλή αφορμή στον Αποστόλη να βγάλει τον Ντίνο από τη μέση κατηγορώντας τον ότι πήγε να σκοτώσει τον γιο του. Την ίδια στιγμή η Αμαλία μαθαίνει ότι ο Ντίνος είναι παντρεμένος και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της... (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για το προηγούμενο επεισόδιο).

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον Παράδεισο των Κυριών (17-20/10)

Δευτέρα 17/10

Ο Αποστόλης προτείνει στον Πάρη να κατηγορήσει τον Ντίνο για απόπειρα ανθρωποκτονίας: «Μια χαρά σου έκατσε, θα τον βγάλουμε από τη μέση», του λέει. Την ίδια ώρα η Όλγα πείθει την Αμαλία να πάει στο νοσοκομείο να δει τον Πάρη και εκεί μαθαίνει κάτι που την ταράζει πολύ: «Ο φίλος σου πήγε να με σκοτώσει αυτή τη φορά», ισχυρίζεται και η Αμαλία δεν μπορεί να πιστέψει κάτι τέτοιο.

Ο Θανάσης συνεχίζει να εκβιάζει τη Μιράντα κι εκείνη παίρνει μια σημαντική απόφαση για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Θέλει να σώσει τον Ντίνο και βρίσκει την ευκαιρία να το κάνει: «Ή αφήνεις ήσυχο τον Παπακώστα ή θα μάθουν όλοι ποιος είσαι και τι μου έχεις κάνει. Θα τα πω όλα αν δεν σταματήσεις να τον καταδιώκεις», τον απειλεί και ο Χρηστίδης τα χάνει.

Ο Παράδεισος των Κυριών Πάρης

Τρίτη 18/10

Τα εγκαίνια του Παραδείσου αναμφίβολα έχουν προκαλέσει μεγάλη εντύπωση σε όλη την κοσμική Αθήνα και όχι μόνο. Οσο όμως οι καλεσμένοι απολαμβάνουν τα ακριβά εδέσματα, οι υπάλληλοι του καταστήματος βρίσκονται σε αναταραχή, καθένας για τους δικούς του λόγους. Η Πιπίτσα κοιτάζει με μισό μάτι τη Μιράντα, ενώ η Γιωργία βλέπει τον Αγη που συνοδεύεται από τη Δάφνη και απογοητεύεται. Συγχρόνως, η συνάντηση του Ντίνου και της Αμαλίας φέρνει αλλαγές από τις οποίες κάποιοι θα ευνοηθούν με αποτέλεσμα να ανατραπούν οι ισορροπίες. Η ψυχολογία της Μιράντας βλέποντας τον Ντίνο ξανά με την Αμαλία, θα δοκιμαστεί για ακόμη μια φορά αφού πρόκειται να βιώσει νέες απογοητεύσεις.

Ο Παράδεισος των Κυριών νέα επεισόδια

Τετάρτη 19/10

Ο Πάρης θα έρθει αντιμέτωπος με καταστάσεις που τον πληγώνουν, καθώς συμφωνεί να πάει σε ψυχολόγο. Ο Θανάσης γυρίζει πίσω στον «τόπο του εγκλήματος», στην Πάτρα, και εκεί πέφτει πάνω σε πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς το παρελθόν έρχεται και πάλι να τον στοιχειώσει, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο στις ζωές πολλών ανθρώπων από το περιβάλλον του.

Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος και η Βικτώρια παίρνουν μια πληροφορία-φωτιά από την Ολγα: «Καλά, δεν το ξέρατε ότι ο Παπακώστας είναι παντρεμένος στο εξωτερικό; Πού ζείτε;», είναι τα λόγια της και πέφτουν από τα σύννεφα. Φυσικά η Βικτώρια χαίρεται με αυτή την εξέλιξη καθώς πλέον ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για να πείσει την Αμαλία να παντρευτεί τον Πάρη, ενώ ο Χριστόφορος σκέφτεται πώς θα το πάρει η κόρη του.

Ο Παράδεισος των Κυριών Μιράντα

Λίγο αργότερα η Αμαλία ζητά από τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια να της μιλήσουν για τον Ντίνο, αλλά έρχεται αντιμέτωπη με πράγματα που θα τη σοκάρουν: «Δεν θέλουμε να σε στενοχωρήσουμε, αλλά ο Παπακώστας σου έχει πει ψέματα. Σε κορόιδευε. Είναι παντρεμένος και το κρύβει», της αποκαλύπτουν και η κοπέλα καταρρέει.

Η κυρία Γιαννούλα, η μητέρα της Μιράντας, είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να μην κλείσει το στόμα της και μετά από τόσα χρόνια αποφασίζει να σταθεί στην κόρη της με όποιο κόστος. Στο μεταξύ ο Αγης φαίνεται ότι θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό του και να καταφέρει να «ρίξει» τη Γεωργία, ενώ η Δάφνη από την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά της… Την ίδια ώρα η Βικτώρια πιέζει τον Χρηστίδη να πάει στο νοσοκομείο και να πάρει κατάθεση από τον Πάρη: «Πήγαινε σήμερα κιόλας, θα σου καταγγείλει τον Παπακώστα ότι πήγε να τον σκοτώσει. Αυτή είναι η ευκαιρία να τον κλείσεις μέσα», τον προτρέπει.

Ο αστυνόμος Χρηστίδης επισκέπτεται το νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο Πάρης, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδίαζε, καθώς στο δωμάτιο ο Πάρης δεν είναι μόνος, αλλά κοντά του βρίσκεται η Αμαλία.

Κόσμος, μουσική, φαγητό, όλα φαίνονται να πηγαίνουν περίφημα στα εγκαίνια του Παραδείσου. Η επιτυχία τους είναι τεράστια, δυστυχώς όμως επισκιάζεται από ένα δυσάρεστο γεγονός.

Πέμπτη (20/10)

Η μητέρα της Μιράντας μαθαίνει κάτι που τη συγκλονίζει και απαιτεί τη βοήθεια ενός προσώπου το οποίο ανασύρει από τη μνήμη του κάτι που μπορεί να βάλει τον αστυνόμο Χρηστίδη σε μεγάλους μπελάδες, ενώ εκείνος συνεχίζει την προσπάθεια να ενοχοποιήσει τον Ντίνο. Η Αμαλία απομακρύνει από τη ζωή της τον Ντίνο, χωρίς να του δώσει εξηγήσεις και εκείνος τρελαίνεται. Δεν μπορεί να αντέξει αυτόν τον χωρισμό και αρχίζει να κάνει άσωτη ζωή, ενώ ο Μάρκος προσπαθεί να συνετίσει το αφεντικό του όταν καταλαβαίνει ότι ακολουθεί λάθος μονοπάτια ψάχνοντας για παρηγοριά.

Ο Παράδεισος των Κυριών Γεωργία

Η Μιράντα έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο λόγω ενός δικού του λάθους που την εξοργίζει και ο Σωτήρης κάνει μια ανακάλυψη που τον βάζει σε έντονο προβληματισμό και τον ωθεί στο να ζητήσει κάποιες εξηγήσεις από τον Ντίνο. Η Αμαλία δέχεται πιέσεις για να παντρευτεί τον Πάρη και παράλληλα αρνείται την οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Ντίνο, ενώ ο Πάρης έρχεται αντιμέτωπος με έναν επικίνδυνο εχθρό!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ο Παράδεισος των Κυριών αποκλειστικό: Ο Ντίνος και η Μιράντα γίνονται ζευγάρι

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: «Έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο έρωτα!» - Σε μπελάδες ο Χριστόφορος Μπουραντάς