Από Πέννυ Μαστοράκου

Παρότι επέστρεψε και άρχισε να τακτοποιεί όλα όσα 20 χρόνια άφησε πίσω στον Σασμό (αλλά και να καταστρώνει νέα σχέδια), ένα αγκάθι έχει βαθιά στην καρδιά του και αυτό είναι πως η γυναίκα του μετά την εξαφάνισή του, παντρεύτηκε τον κολλητό του!

Ο λόγος για τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος είδε ξανά μετά από τόσα χρόνια την γυναίκα του (δείτε εδώ την αντίδραση του Twitter για αυτή τη συνάντηση) και παρότι η Αιμιλία έδειξε παγερά αδιάφορη απέναντί του, στα επόμενα επεισόδια θα κυλήσει ξανά στο πάθος τους!

Ο Παύλος ξανασμίγει με την Αιμιλία στον Σασμό

Η αλήθεια είναι πως μετά την πρώτη συνάντησή τους και την αποκάλυψη πως είναι ζωντανός, δε θα αφήσει σε ησυχία την πρώην του, και όσο και αν τον αποφεύγει, ο Παύλος φροντίζει να συναντιούνται τυχαία! Έτσι λοιπόν δεν θα αργήσει να φουντώσει η αγάπη τους και ο γάμος της να είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή!

Σασμός

Η Αιμιλία συνεργάζεται κρυφά με τον Λευτέρη, και τον προειδοποιεί πως η κάλυψή του βρίσκεται σε κίνδυνο όπως και ο ίδιος, κάτι που θα την φέρει ξανά κοντά με τον πρώην σύζυγό της! Ο γάμος της δείχνει να διαλύεται και η ίδια έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα! Τι θα συμβεί τελικά;

Ο Παύλος Βρουλάκης πυρ και μανία κατά του Φραγκιαδάκη

Μόνο για καλό δεν έχει έρθει τελικά πίσω στους ζωντανούς και τον Σασμό ο Παύλος Βρουλάκης, καθώς η δίψα του για εκδίκηση, αλλά και για δικαίωση της οικογένειάς του με κάθε τρόπο, τον έχει κάνει αρκετά αντιπαθή σε πολλά άτομα, μιας και μπαίνει εμπόδιο σχεδόν παντού!

Στο επεισόδιο της Τρίτης 18/10 η συνάντησή του με τον αστυνόμο Aντώνη Φραγκιαδάκη θα είναι κομβική, καθώς έρχονται επιτέλους αντιμέτωποι με το θέμα της σχέσης του με την Μαρίνα, μιας σχέσης που ο ίδιος δεν εγκρίνει και δεν επιθυμεί, μιας και την θεωρεί ατιμία για την μνήμη του ξαδέρφου του, Μάρκου, ενώ σε λίγα επεισόδια θα κάνει ακόμη μία αποκάλυψη που θα φέρει πανικό...

Ο Αντώνης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Παύλο για τον αρραβώνα του με την Μαρίνα, και η κατάσταση μυρίζει "μπαρούτι" με την συνάντησή τους στο καφενείο του χωριού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - spoiler: «Είσαι άνθρωπος της...» - Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στην Θεοδώρα

Σασμός: «Δόξα Αστέρη!» - Το Twitter ξέσπασε με τον Παύλο Βρουλάκη και με την δίψα του για εκδίκηση