Από Πέννυ Μαστοράκου

Εδώ και μέρες στα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Alpha, Σασμός, παρατηρούμε πως η συμπεριφορά του Νικηφόρου έχει αλλάξει, προς το χειρότερο αφού κυκλοφορεί με όπλο, και η κατάληξη αυτή του νεαρού έχει θορυβήσει ιδιαίτερα την μητέρα του Βασιλική (δείτε εδώ τον συγκλονιστικό διάλογό τους και όσα του λέει), η οποία ξεσπά στον Μαθιό!

Ο νεαρός Σταματάκης είναι πεπεισμένος πως ο Παύλος Βρουλάκης γυρεύει εκδίκηση, και πως κινδυνεύει άμεσα από αυτόν, όπως επίσης αρχίζει και θεωρεί δεδομένο πως είναι το άτομο που αναζητεί τόσο καιρό η αστυνομία, δηλαδή ο πραγματικός φονιάς του πατέρα του!

Ο Παύλος Βρουλάκης αποκαλύπτει στον Νικηφόρο την αλήθεια

Παρά τις ενστάσεις της μητέρας του αλλά και το Μαθιού, ο Νικηφόρος δεν υπολογίζει τίποτα και επιμένει να συναντήσει τον Παύλο Βρουλάκη, όπως και κάνει! Στη συνάντησή τους θα ειπωθούν βαριές κουβέντες, και μία από αυτές θα αφήσει άφωνο τον Νικηφόρο!

Ο Παυλής, θα αφήσει να εννοηθεί πως αυτός που σκότωσε τον πατέρα του επιζητούσε και σκοπός του ήταν να είναι με την μητέρα του, και το πρόσωπο αυτό είναι σαν να φωτογραφίζει τον Μαθιό! Ο Νικηφόρος αρχίζει να συνδυάζει τα γεγονότα και...η συνέχεια στις οθόνες μας!

Σασμός

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς

Η εβδομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά για τον Σασμό με το επεισόδιο της Τρίτης 18/10 να είναι εξίσου πολύ σημαντικό μιας και η συνάντηση του Παύλου 20 χρόνια μετά με την γυναίκα του Αιμιλία συζητήθηκε ιδιαίτερα από τους χρήστες του twitter.

Η Αργυρώ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει τον γάμο της, παρόλο που εκείνος επιμένει πως θα ήταν καλύτερα να φύγει μακριά. «Σταύρο, εδώ είναι στο σπίτι σου πλέον. Εγώ και ο Πετράκης έχουμε την ανάγκη σου. Δεν θα αντέξουμε σε αυτό το σκληρό μέρος χωρίς εσένα. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να μας
βρει», του λέει και φαίνεται να γλυκαίνει τον πόνο που έχει εκείνος μέσα του.

Εκτός όμως από την Αργυρώ, και η Μαρίνα φαίνεται να έχει προβλήματα με τον άνθρωπό της εξαιτίας του Παύλου. Για την ακρίβεια, ο γάμος της με τον Αντώνη φαίνεται πως κρέμεται από μια κλωστή από τη στιγμή που ο Παύλος δεν δίνει την έγκρισή του να ενωθούν αυτοί οι δύο με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει τον θάνατο του πατέρα του και επιστρατεύει τη βοήθεια του Μανόλη, ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν τη χειρότερη στιγμή στη σχέση
τους μέχρι τώρα. Καθώς όλοι μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο, η Αργυρώ θα βρεθεί για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη, μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - spoiler: «Είσαι άνθρωπος της...» - Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα πάντα στην Θεοδώρα

Σασμός: «Δόξα Αστέρη!» - Το Twitter ξέσπασε με τον Παύλο Βρουλάκη και με την δίψα του για εκδίκηση