Από Πέννυ Μαστοράκου

Η είσοδος της Κατερίνας (δείτε εδώ το τέλος της ωστόσο στην σειρά), της καλύτερης φίλης της αδικοχαμένης Στέλλας στην Γη της Ελιάς, έβαλε σε μπελάδες πολύ κόσμο (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του Twitter με τον ρόλο της) και κυρίως εξέθεσαν ανεπανόρθωτα σε ολόκληρη την Μάνη την οικογένεια της Χάιδως η οποία από την ντροπή της δεν ξέρει τι να κάνει!

Με σκοπό να βοηθούσε την Κατερίνα στην υποτιθέμενη αρρώστια της, έκανε έρανο και συγκέντρωσε πολλά λεφτά από όλους προκειμένου να την βοηθήσουν, όμως όταν κατάλαβε πως όλα αυτά είναι ψέματα και πως τους εξαπάτησε, έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια της!

Η Χάιδω ζητά δημοσίως συγγνώμη από όλους

Όλοι έχουν μείνει και μετρούν τα λεφτά που έχασαν, με την Χάιδω να πνίγεται από τις τύψεις για ότι συνέβη παρότι δεν έφταιγε κάπου! Αποφασίζει λοιπόν να αναλάβει τις ευθύνες της και να βγει στην τηλεόραση προκειμένου να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από όλους!

Μάλιστα προτίθεται να επιστρέψει όσα χρήματα μπορεί πίσω στους ανθρώπους που τα έχασαν! Πως θα αντιδράσουν μετά από αυτή την κίνηση; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Γη της Ελιάς

Ο Δημοσθένης επιτίθεται στην Χάιδω μετά από την απάτη

Η απάτη της Κατερίνας ξεσκεπάζεται στη Γη της Ελιάς και η πρώτη που μένει εκτεθειμένη είναι η Χάιδω, η οποία δημιούργησε όλο αυτόν τον έρανο για το χειρουργείο της. Η Χάιδω έχει μείνει με ένα αίσθημα προδοσίας και κενού. Η Κατερίνα έχει εξαφανιστεί εντελώς και είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Έτσι, η γυναίκα θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να ξεπεράσει αυτό το γεγονός και να μάθει να εμπιστεύεται ξανά τους ανθρώπους.

Γη της Ελιάς Χάιδω

Τώρα, όμως, όλοι τους μετρούν τα χρήματα που έχασαν και εύχονται να ήταν πιο προσεκτικοί. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ο Δημοσθένης στη "Γη της Ελιάς", ο οποίος αναλαμβάνει δράση κατά του Χάιδω. Σύμφωνα πληροφορίες του tv-24.gr, ο Δημοσθένης σε έξαλλη κατάσταση επιτίθεται στη Χάιδω και απαιτεί να του επιστρέψει όλα τα χρήματα που του πήρε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Τραγικές ώρες για την Αθηνά - Γνωρίζει το αληθινό πρόσωπο της Βαγγελιώς

Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ιάκωβος στο πλευρό της Αθηνάς - Δίπλα της μέχρι την τελευταία του στιγμή