Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η απόπειρα αρπαγής του μωρού του Φίλιππου και της Βασιλικής θα αφήσει άναυδη την οικογένεια Στεφανέα στη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τη συγκλονιστική σκηνή). Το τέλος της Κατερίνας πλησιάζει και όλα δείχνουν πως θα πληρώσει για το κακό που έκανε.

Η Χάιδω, ο Φίλιππος και η Βασιλική ξυπνούν και δεν βρίσκουν την Κατερίνα εκεί. Στη διάρκεια της αναζήτησής της, ανακαλύπτουν πως δεν είναι άρρωστη και πως συνέχιζε να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Χάιδω: «Έχουμε πρόβλημα, η Κατερίνα μετέφερε ένα τεράστιο ποσό από τις δωρεές μας σε άλλο λογαριασμό». Την ίδια ώρα ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει και επιστρέφει στο σπίτι έντρομος. Φεύγει σαν τρελός και αρχίζει να κυνηγά δύο κακοποιούς με την καραμπίνα και, ύστερα από μεγάλη και επικίνδυνη για τη ζωή του καταδίωξη, τους πυροβολεί τα λάστιχα και τους ακινητοποιεί, ενώ παράλληλα έχει ειδοποιήσει και την αστυνομία.

Η σύλληψη της Κατερίνας στη Γη της Ελιάς

Η αστυνομία φτάνει εγκαίρως στο σημείο και συλλαμβάνει τους δύο άντρες. Αργότερα ο Φίλιππος αποκαλύπτει στη Βασιλική και τη Χάιδω: «Τώρα θα σας το πω. Αλλά από την αρχή την υποπτευόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά», τους ομολογεί.

Γη της Ελιάς Κατερίνα σύλληψη

Μια κατάθεση στην αστυνομία δείχνει την Κατερίνα σαν ηθική αυτουργό στην απόπειρα απαγωγής. Αμέσως μετά εκείνη εντοπίζεται στη Ζυρίχη και ξεκινά ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή της.

Η Χάιδω απολογείται σε όλο το χωριό για τις πράξεις τής Κατερίνας και δεσμεύεται να επιστρέψει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί.

Μαζί με την Κατερίνα, η αστυνομία θα εξαρθρώσει και το κύκλωμα των δολοφόνων

Στη Γη της Ελιάς, η Ράινα ήδη έχει μπει στο μάτι όλων, καθώς πιστεύουν ότι πλέον δεν τους είναι χρήσιμη στο μαγαζί και την καλούν να πάει στη βίλα. Η κοπέλα όντως πέφτει στην παγίδα του «αφεντικού» και οδηγείται στη γνωστή βίλα όπου προγραμματίζεται μια ακόμα δολοφονία snuff.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η ζωή της Ράινα κινδυνεύει (δείτε εδώ την ηθοποιό χωρίς την ξανθιά περούκα), αλλά την τελευταία στιγμή γλιτώνει από βέβαιο θάνατο, καθώς η αστυνομία σε μια οργανωμένη επιχείρηση μπαίνει στο «σπίτι» και τους συλλαμβάνει όλους.

Ράινα Γη της Ελιάς

Όπως είναι φυσικό, στην Αρεόπολη επικρατεί αναστάτωση μετά τις συλλήψεις του εγκληματικού κυκλώματος που σκότωνε κοπέλες, ενώ ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του συνεχίζουν την έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την αποτρόπαια ιστορία.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Το αποκάλυψε για πρώτη φορά! Με ποιον ηθοποιό της σειράς έκανε την πρώτη ερωτική σκηνή της καριέρας της η Χρύσα Παππά

Γη της Ελιάς Spoiler: Η αλήθεια βγαίνει στο φως - Αυτός είναι ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων