Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα δεινά για την Αθηνά στη Γη της Ελιάς δείχνουν να μην έχουν τέλος. Μετά την καταδίκη της, προσπαθεί να βρει τρόπο να αποφυλακιστεί, με τον Λυκούργο να δουλεύει στην υπόθεσή της πρωί - βράδυ. Μάλιστα σύντομα, μία κίνηση του Ιάκωβου θα αποτελέσει μεγάλη βοήθεια (δείτε εδώ τι θα κάνει).

Πριν προλάβει να αποφυλακιστεί ωστόσο, η Αθηνά θα γνωρίσει το αληθινό πρόσωπο της Βαγγελιώς, της συγκρατούμενής της που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό της και τη βοήθησε μέσα στη φυλακή. Μέχρι και μαχαιριά έφαγε για χάρη της.

Η Βαγγελιώ βάζει στο στόχαστρο την Αθηνά στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Αθηνά Βαγγελιώ

Μόλις η Αθηνά καταλάβει τι συμβαίνει στα αλήθεια με τη Βαγγελιώ, θα την απειλήσει και θα της πει να μείνει μακριά της, ωστόσο η αντίδρασή της αυτή θα την φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Η Βαγγελιώ συνεννοείται με τη συμμορία της φυλακής και εκείνες χτυπούν αλύπητα την Αθηνά.

Οι νέοι χαρακτήρες που θα μπουν στη σειρά

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (13/10) η Βάσια Παναγοπούλου, η «Ασπασία» της Γης της Ελιάς και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα μπουν στη σειρά δύο νέα πρόσωπα που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην πλοκή.

«Αυτό που έχω εκτιμήσει στην ομάδα του Ανδρέα και του Κούλλη, με τους οποίους δουλεύω για δεύτερη φορά, είναι πως νιώθεις σαν οικογένεια. Η σχέση της Ασπασίας και του Δημοσθένη θα περάσει από πολλά στάδια γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μόνοι τους έχουν έναν περίγυρο και δυο παιδιά. Πρώτα θα έρθει η κόρη μου και μετά ο γιος μου. Με την κόρη μου θα δοκιμαστούμε πολύ όσον αφορά την άφιξή της στην Μάνη.

Τα παιδιά μας θα τα δούμε πολύ σύντομα στην σειρά. Ο Δημοσθένης είναι κακοποιητικός. Θα περάσει κρίση η σχέση της Αρετής με την Ασπασία, θα έχουμε μια μετωπική σύγκρουση. Στην Ισπανία θα προσπαθήσει η Ασπασία να τα χαλάσει τα πράγματα, όμως θα την πάρουν χαμπάρι», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Κλαίω με την ειρωνεία!» - Έστησαν "γλέντι" στο Twitter με την συνάντηση Βασιλικής, Φίλιππου και Αρετής

Γη της Ελιάς - spoiler: Κινδυνεύουν όλοι! Ο Λυκούργος ανακαλύπτει τα ίχνη τον δολοφόνων της Μάνης