Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο χαρακτήρας του Νικηφόρου στον Σασμό άλλαξε από τη μία μέρα στον άλλη. Ο νεαρός άνδρας είναι αποφασισμένος να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του πατέρα του (δείτε εδώ πώς θα μάθει ότι ο Μαιθός είναι ο φονιάς) και να μην αφήσει τον Παύλο Βρουλάκη να πειράξει την οικογένειά του.

Έτσι, έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί με όπλο, γεγονός που έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τη Βασιλική: «Το κακό παιδί μου, μια φορά γίνεται και αν σκοτώσεις άνθρωπο, αν περάσεις αυτή τη γραμμή δεν υπάρχει επιστροφή».

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να καθησυχάσει τη μητέρα του αλλά της εξηγεί πως το όπλο του είναι απαραίτητο: «Το ξέρω μάνα, το έχω βιώσει με τον χειρότερο τρόπο, όμως πρέπει να έχεις όπλο πάνω σου για να σε σέβονται».

«Ένα όπλο δεν σταμάτησε ποτέ κανέναν, μόνο χειρότερα τα έκανε τα πράγματα. Είδες τι έγινε με τον Πέτρο και τον Αστέρη. Αν επικρατήσει ο φόβος και η οργή, χάνεται η λογική και τότε... Νικηφόρε αν πάθεις κάτι, εγώ δε θα αντέξω», του λέει η Βασιλική και καταρρέει.

«Τίποτα δε θα πάθω μάνα, στο υπόσχομαι. Θα μείνω μακριά από τους καυγάδες, από τη βεντέτα, στο υπόσχομαι», της λέει, ωστόσο η Βασιλική αλλάζει ύφος και του λέει: «Δε θα σηκώσεις ποτέ όπλο σε άνθρωπο! Αυτό θέλω να μου υποσχεθείς».

Το απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του Σασμού (17/10)

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Στα όριά του ο Σταύρος με την Αργυρώ - Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Σασμός spoiler: «Υπάρχει κορύφωση γύρω από το δολοφόνο του Στεφανή» - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Αμούτζα