Από Ελένη Μήτση

Οι εξελίξεις στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' είναι καταιγιστικές και παρά το γεγονός, πως η σειρά προβάλλεται μόνο δύο φορές την εβδομάδα και το επεισόδιο της Τρίτης 18/10 θα είναι συγκλονιστικό. Ο Στρατής περνάει δύσκολα τόσο με την εμφάνιση της Ζέτας όσο και με τα όσα συμβαίνουν στο μαγαζί του, αυτό είναι ωστόσο το σημείο της γοητείας του...

Οι εξελίξεις της Τρίτης 18/10 για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Η Νίτσα μετά την έφοδο της αστυνομίας και φοβούμενη μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα, παλεύει να πείσει τη Ζέτα να φύγουν: «Κι εδώ μια από τα ίδια είναι! Γλιτώσαμε τη μια κόλαση για να βρεθούμε στην άλλη! Πάμε να φύγουμε, δεν υπάρχει πουθενά σωτηρία για εμάς», της λέει, αλλά εκείνη δεν μπορεί πια να κάνει πίσω, η μοίρα της αρχίζει να δένεται με του Στρατή.

Στο μεταξύ, ο Γιώργης τσακώνεται με τον Χρήστο και παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του. Μία από αυτές τον οδηγεί στη Νίτσα, όπου περνούν το βράδυ τους μαζί. Ο Χρήστος από την άλλη, προσπαθεί να πιέσει τον Στέλιο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μπει οριστικά λουκέτο στο μαγαζί του Στρατή. Στο μεταξύ η «κομπανία» περνά στιγμές μεγάλης αγωνίας.

Όχι μόνο δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί με το μαγαζί, αλλά ο ίδιος ο Στρατής παραμένει χαμένος. «Εχουν βαλθεί να μας κλείσουν», του λέει η Διαμάντω. Ομως, η μαγική νύχτα που ακολουθεί θα τους αποζημιώσει όλους.

Αυτό είναι το κόστος της νέας σειράς του ALPHA

Η νέα σειρά του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει» έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό ήδη από το πρώτο επεισόδιο (δείτε εδώ την τηλεθέαση της πρεμιέρας) και όχι άδικα αφού τόσο το εντυπωσιακό σκηνικό όσο και το πολύ δυνατό καστ έχουν ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές του σίριαλ.

Πίστα, καψούρικα τραγούδια, λουλούδια, πιάτα, αλκοόλ… η λαγνεία της νύχτας. Δύο γυναίκες που αναζητούν την τύχη τους φτάνουν στο Αγρίνιο.

Αυτή η Νύχτα μένει Ηλιάνα Μαυρομάτη

Αυτά είδαμε λίγο πολύ στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο αποθεώθηκε δικαίως από το Twitter για τις εξαιρετικές ερμηνείες καθώς και για την απίστευτη σκηνή με το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε τη εδώ). Σήμερα, η σειρά θα επιστρέψει με ένα νέο επεισόδιο (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε).

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει, το κόστος παραγωγής της σειράς του Alpha, που φέρει την υπογραφή του Διονύση Παναγιωτάκη και της εταιρείας Prima Visione, ξεπερνάει τα 6 εκατ. ευρώ, για τα 110 επεισόδια που είναι προγραμματισμένο να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η καταγωγή και οι σπουδές της Διαμάντω από τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' - Όσα δεν ξέρουμε για την Άννα Μάσχα

«Θα πιαστούν στα χέρια...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου για τη διαμάχη του Χρήστου με τον Στρατή στο Αυτή η Νύχτα Μένει