Από Ελένη Μήτση

Χαμός έχει δημιουργηθεί με τη νέα σειρά του Alpha ''Αυτή η νύχτα μένει'' καθώς από την πρώτη κιόλας εβδομάδα θα νούμερα τηλεθέασης και οι αντιδράσεις του κοινού στο twitter ήταν αποθεωτικά.

Οι ρόλοι και οι χαρακτήρες, που πλαισιώνουν το Όνειρο είναι ένας και ένας με την τηλεοπτική Διαμάντω να κάνει αίσθηση για τον δυναμισμό της. Πρόκειται για μια μεγάλη καρδιά, με μεγάλη περηφάνια κι ακόμα μεγαλύτερη φωνή. Είναι η ψυχή του μαγαζιού και η γερή κολώνα των ανθρώπων του. Η ατάκα και το χιούμορ της, δεν καταφέρνουν, όμως, πάντα να κρύψουν τον καημό της (δείτε εδώ τις γυναίκες από το Όνειρο, που θα διεκδικήσουν τον Βαρδή).

Όσα δεν ξέρουμε για τη ζωή της ηθοποιού Άννας Μάσχα

Η Άννα Μάσχα είναι ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έπειτα φοίτησε στην δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές.

Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Ματωμένα Χώματα» το 2008 αλλά και μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά Καρτ Ποστάλ το 2021.

Αυτή η νύχτα μένει - Άννα Μάσχα

Αυτό είναι το κόστος της νέας σειράς του ALPHA

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν κυκλοφορήσει, το κόστος παραγωγής της σειράς του Alpha, που φέρει την υπογραφή του Διονύση Παναγιωτάκη και της εταιρείας Prima Visione, ξεπερνάει τα 6 εκατ. ευρώ, για τα 110 επεισόδια που είναι προγραμματισμένο να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μετά την σαρωτική πρεμιέρα της σειράς Αυτή η Νύχτα μένει το βράδυ της Δευτέρας 10/10, το πρωί της Τρίτης 11/10 στην εκπομπή Happy Day, βρέθηκε η λαμπερή πρωταγωνίστρια Ηλιάνα Μαυρομάτη, και έδωσε μία άκρως εξομολογητική και αποκαλυπτική συνέντευξη για όλα!

Η ηθοποιός μίλησε για το πως εξέλαβε την επιτυχία του πρώτου επεισοδίου, για το πως πήρε τον ρόλο για την σειρά, αλλά και για την ηρωίδα της, τη Ζέτα, που από την κοσμική ζωή και την καλή κοινωνία, βρέθηκε στα άδυτα της νύχτας, αλλά και να τραγουδά στα μπουζούκια.

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έχει συμβεί, περίμενα να δω αντιδράσεις από τον κόσμο, από τους δικούς μου, και η αλήθεια είναι ότι μέσα στον ρυθμό της δουλειάς, τον τόσο εντατικό, δεν έχω προλάβει να καταλάβω πολλά πράγματα! Δέχτηκε μηνύματα (μετά την πρεμιέρα) και πολύ θετικά όλα, πολύ ενθαρρυντικά...

Η Ζέτα είναι ένα κορίτσι που δεν ανήκει σε αυτό τον κόσμο, έχει τελείως διαφορετικό backroun, έρχεται από μία μικροαστική οικογένεια, η μουσική της παιδεία είναι διαφορετική, ξεκίνησε να τραγουδάει σε μπουάτ, και μέσα από μία ερωτική σχέση της βρέθηκε να τραγουδάει στα μπουζούκια. Έμπλεξε, και έχει βρεθεί στο Αγρίνιο για να διεκδικήσει ξανά την ζωή της...» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα πιαστούν στα χέρια...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Στάνκογλου για τη διαμάχη του Χρήστου με τον Στρατή στο Αυτή η Νύχτα Μένει

«Πήρε έναν δρόμο...» - Οι αποκαλύψεις του Τάσου Λέκκα για το «Αυτή η Νύχτα Μένει»