Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (17/10) ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο που έχει αναλάβει στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, «Αυτή η Νύχτα Μένει» (δείτε εδώ τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο).

Οι αποκαλύψεις του Γιάννη Στάνκογλου για το Αυτή η Νύχτα Μένει

«Μεγάλωσα στον Περισσό οπότε τα έχω ζήσει όλα αυτά. Βέβαια έχω πάει σε σκυλάδικο. Είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε. Υπήρχε μια σκληρότητα αλλά υπήρχε και ρομαντισμός, αυτό θυμάμαι εγώ. Θυμάμαι να έχω ερωτευτεί μια τραγουδίστρια στα 16 μου, να της μιλάω στο διάλειμμα και να μου λέει “αγόρι μου είσαι μικρός, στην ηλικία της κόρης μου”.

Το σενάριο και οι συνεργάτες με έκαναν να πω το “ναι”. Με τον Βασίλη Μπισμπίκη δουλεύουμε πρώτη φορά αλλά είμαστε χρόνια φίλοι. Έχουμε πολύ παραπλήσια προσέγγιση στην τέχνη της υποκριτικής. Στο καστ είναι ένας κι ένας», είπε αρχικά.

Για τον ρόλο του και το μυστικό που μαθαίνει, είπε: «Δύσκολο πράγμα να κουβαλήσει κάποιος κάτι τέτοιο. Μιλάμε για έναν κρυφό έρωτα 20-25 χρόνια που δεν εκδηλώθηκε ποτέ. Υπάρχει τεράστιο σασπένς στη συνέχεια και όχι μόνο στην κόντρα δημάρχου και μαγαζάτορα, είναι και η πορεία που θα ακολουθήσουν οι δύο κόρες μου, κάποιοι χαρακτήρες μέσα από το μαγαζί.

Κάποια στιγμή θα μάθουμε γιατί η Μαρίνα παντρεύτηκε εμένα. Ο δήμαρχος δεν είχε υποψιαστεί τίποτα. Άρχισε να υποψιάζεται κάτι έξι μήνες πριν. Θα έρθουν σε πολύ απευθείας σύγκρουση και μάλιστα αρκετά άμεσα. Θα πιαστούν στα χέρια».

Οι αποκαλύψεις της Ελένης Ρουσσινού για τον ρόλο της στο «Αυτή η Νύχτα Μένει»

Στην ίδια εκπομπή βρέθηκε καλεσμένη πριν από μερικές μέρες και η Ελένη Ρουσσινού.

«Δεν έχω μεγάλη καριέρα, έχω κάνει λίγα πράγματα και καλά. Παίρνω αποστάσεις από τη δουλειά μου αλλά οι δουλειές που έχω κάνει έχουν βραβευτεί και έχουν πάει πολύ καλά.

Στο Αυτή η Νύχτα Μένει εμφανίζομαι ως «Μαρίνα» σε flashbacks στις μνήμες των ηρώων. Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε ότι ο Χρήστος ανακάλυψε πως είχα μία κρυφή επιθυμία και μία κρυφή σχέση με τον Στρατή. Αυτό πυροδοτεί μία κόντρα ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Ο άντρας μου θα προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο στη δουλειά του Στρατή, να κλείσει το μπουζουξίδικο.

Η Μαρίνα παντρεύτηκε τη δεκαετία του '60. Τα πράγματα είχαν μία άλλη σύμβαση. Η Μαρίνα είναι μία καλλιεργημένη και μορφωμένη γυναίκα. Οι ανάγκες την ανάγκασαν να παντρευτεί τον Χρήστο μιας και η οικογένειά της χρεοκόπησε.

Δεν τον απατούσε όλα τα χρόνια. Μόνο τους τελευταίους 4-6 μήνες. Ήταν πάντα ερωτευμένη με τον Στρατή όμως. Η Μαρίνα πέθανε σε ένα ατύχημα, θα το δούμε στην πορεία.

Ο Δήμαρχος ήταν πιστός, απ' όσο ξέρω. Η Μαρίνα δεν είχε απολύτως καμία επαφή με τον κόσμο της νύχτας. Συνέχεια, μέσα από τα flashbacks πυροδοτώ τις εξελίξεις με πολλούς χαρακτήρες. Έχω κι εγώ πολλά μυστικά.

Στην αρχή ήθελα τον ρόλο γιατί η σειρά είχε να κάνει με τα μπουζούκια που είναι κάτι πολύ κόντρα σε εμένα. Όταν μου είπαν για ποιο ρόλο πρόκειται, επειδή είναι πιο κοντά στα δικά μου μέτρα και επειδή δεν έχω ξανακάνει τηλεόραση, αισθάνθηκα πιο άνετα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: Τον θέλουν πολλές - Οι γυναίκες που ασκεί γοητεία ο Στρατής Βαρδάρης

Αυτή η Νύχτα μένει: Αυτό είναι το κόστος της νέας σειράς του ALPHA