Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί στο σημερινό επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου την Δευτέρα 17/10 οι εξελίξεις να μην ήταν τόσο καταιγιστικές όπως στα άλλα επεισόδια, αλλά οι τηλεθεατές παρατήρησαν πως η Ηγουμένη Φιλαρέτη έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια της (δείτε εδώ τα επικά τους σχόλια για την σκηνή με την Κασσιανή) και στο επεισόδιο της Τρίτης 18/10 βλέπουμε για τα καλά το άλλο της πρόσωπο!

Πιο συγκεκριμένα μετά την ταραχή της Ελισάβετ με το φιλί του Πέτρου, η νεαρή επιζητά να επιστρέψει στο μοναστήρι και ο Πέτρος όπως όλα δείχνουν την αναζητά, ωστόσο αντί εκείνης βρίσκει μπροστά του την Ηγουμένη Φιλαρέτη, και οι χρήστες του Twitter "πάγωσαν" διότι θεωρούν ότι έχει καταλάβει τις προθέσεις του!

Πήρε "φωτιά" το Twitter με το αυριανό επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου

Το μυστικό που κρύβει η Ηγουμένη Φιλαρέτη!

Η Κατερίνα Διδασκάλου, άφησε πίσω της τον εμβληματικό ρόλο της Μυρσίνης Σεβαστού και μεταμορφώθηκε σε Ηγουμένη Φιλαρέτη για χάρη της νέας σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο. Πρόκειται για έναν χαρακτήρα ενάρετο, όμως με πολλά μυστικά.

Η ίδια έχει αποκαλύψει πως σε αντίθεση με την Ελισάβετ που μεγάλωσε στο μοναστήρι, έχει ζήσει τη ζωή της στον έξω κόσμο και κάποιες επιλογές της, την οδήγησαν στον δρόμο του Θεού.

Μαύρο Ρόδο Ηγουμένη Φιλαρέτη

Σε απόσπασμα που έχουν παρακολουθήσει από το επεισόδιο της Κυριακής (16/10), έχουμε δει πως η Ηγουμένη, στην έξω ζωή της είχε το όνομα «Ζωή» και μάλιστα, είχε κάνει φυλακή (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Στα επόμενα επεισόδια, μία ακόμα αποκάλυψη θα έρθει να ανατρέψει τα πάντα για εκείνη, μιας και θα γίνει γνωστό πως έχει έναν γιό. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει ακόμα σχέσεις με το παιδί της, ή αν χάθηκαν μετά τη φυλάκισή της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχασα τη μαμά μου και αργότερα έφυγε και ο...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις της Ευθαλίας Παπακώστα για τη ζωή της

Μαύρο ρόδο: «Για να προσεγγίσω τον ρόλο...» - Οι δυσκολίες της Φωτεινής Παπαθεοδώρου που υποδύεται τη μοναχή Ελισάβετ