Από Ελένη Μήτση

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου παραχώρησε συνέντευξη τη Δευτέρα 17/10 στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ των όσων δήλωσε για τη συμμετοχή της στο Μαύρο ρόδο μίλησε και για τη δυσκολία, που έχει ο όλος ρόλος.

Η ηθοποιός μπορεί να μην έχει παίξει σε άλλη σειρά, αλλά παρ' όλα αυτά έχει μια μικρή εμπειρία από τον χώρο. Για να ενσαρκώσει ωστόσο το ρόλο της μοναχής αναγκάστηκε μαζί με την Κατερίνα Διδασκάλου να πάνε μαζί σε μοναστήρι, με σκοπό να αποδώσουν όσο καλύτερα η κάθε μία τον χαρακτήρα της.

Οι δηλώσεις της Φωτεινής Παπαθεοδώρου για τη δυσκολία του ρόλου της στο Μαύρο ρόδο

«Είναι δύσκολος ο ρόλος της Ελισάβετ, γιατί διαφέρει πολύ από εμένα. Για να προσεγγίσω τον ρόλο είδα πολλά ντοκιμαντέρ και πήγαμε σε ένα μοναστήρι της Κρήτης με την Κατερίνα Διδασκάλου».

Οι πραγματικές σχέσεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη και της Φωτεινής Παπαθεοδώρου

To Μαύρο Ρόδο έκανε πρεμιέρα το βράδυ τη Δευτέρας (3/10) και οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού ήταν αποθεωτικές (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter). Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, Μιχαήλ Ταμπακάκης και Φωτεινή Παπαθεοδώρου, είχε την πρώτη κοινή του σκηνή και η χημεία που υπάρχει ανάμεσά τους είναι έκδηλη.

Μπορεί λοιπόν on camera οι δυο τους να «δένουν» πάρα πολύ, ωστόσο το κοινό απορεί για το πώς δένουν αυτοί οι δύο άνθρωποι όταν σβήνουν οι κάμερες.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, το πρωί της Δευτέρας (3/10) μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη νεαρή πρωταγωνίστρια. Όλοι οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν να λένε πως το πρωταγωνιστικό ζευγάρι έχει άριστες σχέσεις και πως από την πρώτη στιγμή κατάφεραν να δέσουν μεταξύ τους.

«Ίσως αυτές οι ιστορίες σαγηνεύουν το κοινό γιατί έχουν κάτι ρομαντικό που έχουμε χάσει εμείς. Αυτός είναι ένας έρωτας που θα μπορούσε να υπάρξει. Είναι μία πολυπρόσωπη σειρά, έχει πολλές ιστορίες.

Με τον ήρωά μου ταυτίζομαι στο ότι βάζει στόχους και θέλει να τους πετύχει και ερωτεύεται πολύ. Αυτό είναι κοινό μας στοιχείο, κι εγώ ερωτεύομαι πολύ.

Με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου περνάμε πολύ ωραία, έχουμε πολύ ωραία επικοινωνία και νομίζω ταιριάζουμε πολύ στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουμε», είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός πρωταγωνιστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Τη φίλησα...» - Άναυδοι οι φίλοι του Πέτρου με την αποκάλυψη για την Ελισάβετ

«Θα δούμε τον Πέτρο να κάνει πράγματα που...» - Το spoiler του Μιχαήλ Ταμπακάκη για το Μαύρο Ρόδο