Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο της νέας σειράς του Mega, η οποία έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και του χαρίζει κάθε φορά απίστευτα νούμερα τηλεθέασης, είδαμε το βράδυ της Δευτέρας 18/10 στο ΜαύροΡόδο και σιγά σιγά αρχίζουν και βγαίνουν στο φως τα μυστικά που κρύβουν ένας ένας οι ήρωες της σειράς!

Στο μοναστήρι πιο συγκεκριμένα, δεν είναι μόνο η θεία της Ελισάβετ κι η Ηγουμένη Φιλαρέτη (δείτε εδώ το σκοτεινό παρελθόν που κρύβει) που αποκρύπτουν πράγματα, αλλά και η Κασσιανή, την οποία πιθανώς να έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν κάποια άτομα, όπως η Ηγουμένη, την οποία αποθέωσε το Τwitter για την στάση της!

Η Ηγουμένη έδειξε το άλλο της πρόσωπο και to Τwitter τρελάθηκε!

Ο σκοτεινός χαρακτήρας της μοναχής Κασσιανής - Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει...

Η Μυρτώ Αλικάκη είναι μια από τις ηθοποιούς, που πλαισιώνουν το νέο σίριαλ και μέσα από το ''Πάμε Δανάη'' έκανε σχετικές δηλώσεις (7/10).

Ντυμένη λοιπόν, ως μοναχή Κασσιανή εξήγησε στοιχεία του χαρακτήρα, που υποδύεται αλλά και το πιο βασικό από όλα, που είναι η σχέση της με την πρωταγωνίστρια Ελισάβετ. Η νεαρή κοπέλα ζει και εκείνη στο ίδιο μοναστήρι, στο οποίο θα δούμε να εξελίσσονται ανταγωνιστικές και δύσκολες συμπεριφορές

«Δε θέλω να σας αποκαλύψω κάτι συγκεκριμένο πέραν του ότι έχω βάλει μπροστά ένα σχέδιο, το οποίο προσπαθώ να φέρω με κάθε τρόπο εις πέρας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο - spoiler: «Ήταν ακόμη παντρεμένος όταν...» - Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκαλύπτει και "καίει" τον Λευτέρη

Μαύρο ρόδο: «Για να προσεγγίσω τον ρόλο...» - Οι δυσκολίες της Φωτεινής Παπαθεοδώρου που υποδύεται τη μοναχή Ελισάβετ