Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες πριν το επεισόδιο για εκείνον μίλησε συνάδερφός του και έκανε και ένα μικρό spoiler για ένα σκηνικό που θα δούμε στην συνέχεια της σειράς Αυτή η Νύχτα Μένει, μεταξύ τους! Ο λόγος για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος για ακόμη ένα επεισόδιο με την ερμηνεία του ως Στρατή, ξετρέλανε το τηλεοπτικό κοινό!

Το βράδυ της Δευτέρας 17/10 λοιπόν, τον είδαμε σε μία έξαλλη κατάσταση, να επιτίθεται στην Ζέτα (δείτε εδώ την συγκλονιστική τους στιγμή) και να της ζητά τα ρέστα για τους αστυνόμους που έκαναν έλεγχο στο μαγαζί και αυτή εξαφανίστηκε, και να απαιτεί να μάθει την αλήθεια για την ταυτότητά της!

Τo Τwitter αποθέωσε για μία ακόμη φορά τον Βασίλη Μπισμπίκη

Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες περίμεναν στην γωνία για το επεισόδιο της σειράς, και τα σχόλιά τους ήταν επικά όπως πάντα για τον αγαπημένο τους ηθοποιό!

Τον θέλουν πολλές - Οι γυναίκες που ασκεί γοητεία ο Στρατής Βαρδάρης

Ο Στρατής Βαρδάρης είναι ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς, ο οποίος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει ζωντανό και στη θέση του νυχτερινό κέντρο ''Όνειρο'', στο οποίο μεγάλωσε και βλέπει να απειλείται.

Ο άντρας αν και αρκετά βαρύς τύπος ασκεί γοητεία στις γυναίκες, με τη Μαρίνα, τη γυναίκα του Δημάρχου να είναι η πρώτη, που του είχε κλέψει την καρδιά, αλλά να μην είναι στη ζωή. Δε δίνει πολλά δικαιώματα και έτσι ο έρωτας της τραγουδίστριας Νίκης, που δουλεύει για εκείνον, δε βρίσκει ανταπόκριση.

Και φυσικά οι κατακτήσεις για τον Στρατή δε σταματάνε εδώ, αφού μια νέα γυναίκα θα έχει σταδιακά ερωτικές επαφές μαζί του. Αυτή είναι η νέα τραγουδίστρια Ζέτα, που πηγαίνει στο Αγρίνιο με σκοπό να κρυφτεί και βλέπει έναν έρωτα να φουντώνει μπροστά της...

Μπισμπίκης - Αυτή η νύχτα μένει

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αυτή η νύχτα μένει: «Πλάκα θα είχε να κάνει ένα γκεστ η Βανδή...» - Ξεσάλωσε το twitter με την πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha

Αυτή η Νύχτα μένει: Αυτό είναι το κόστος της νέας σειράς του ALPHA