Από Ελένη Μήτση

Το δεύτερο και συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς ''Αυτή η νύχτα μένει'' προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 11/10 με τις σκηνές από το Αγρίνιο να καθηλώνουν μαζί με την ιστορία, που ξετυλίγεται.

Ο Στρατής μπορεί να είναι ένας πολύ βαρύς άντρας της νύχτας, όμως έχει και άλλες πτυχές. Είχε ερωτευτεί τη Μαρίνα, η οποία πέθανε και αυτό είναι κάτι, που τον στοιχειώνει. Μάλιστα, η ίδια γυναίκα ήταν και με τον Δήμαρχο Χάρη, ο οποίος όσο ο Βαρδάρης την συλλογίζεται έκαιγε κάτι από εκείνη.

Ο Χάρης είχε ερωτευτεί την ίδια γυναίκα με τον Στρατή

Ο Στρατής καταδίκασε την παρενόχληση της Ζέτας από τον Θανάση

Από την πρεμιέρα 10/11 και μόνο της νέας σειράς ''Αυτή η νύχτα μένει'' καταλάβαμε πως το σίριαλ είναι εμπλουτισμένο με δράση και πολλές εναλλαγές, όπου οι περισσότερες συμβαίνουν στο μπουζουξίδικο ''Όνειρο'' (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια στο twitter για την πρεμιέρα).

Ο Στρατής Βαρδάδης είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και από ότι φάνηκε όσο μέσα και αν είναι στη νύχτα δε δέχεται κάποια σκηνικά. Έτσι λοιπόν, όταν άκουσε πως κατά τη διάρκεια της διασκέδασης ο Θανάσης πίεσε τη Ζέτα, που δουλεύει στο μαγαζί του, πριν το πετάξει έξω του είπε: «Άμα μια γυναίκα σου λέει όχι, λέει όχι. Εδώ μέσα έτσι πάει, άμα δε σου αρέσει πήγαινε σπίτι του. Δρόμο, δρόμο...».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από τις Άγριες Μέλισσες στο Αυτή η Νύχτα Μένει - Η ηθοποιός που ξεχώρισε στο πρώτο επεισόδιο

Αυτή η Νύχτα μένει: Η ηλικία, η καταγωγή, και η άγνωστη "σχέση" της με τον Δημήτρη Λάλο του Σασμού - Όσα δεν γνώριζες για την πρωταγωνίστρια Ηλιάνα Μαυρομάτη