Από Πέννυ Μαστοράκου

Άλλο ένα επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς του Alpha, Αυτή η Νύχτα μένει, βλέπουμε στις οθόνες μας την Δευτέρα 17/10, και ο Στρατής (τον οποίο θέλουν αρκετές κυρίες της σειράς) έρχεται σε τεράστια ρήξη με την Ζέτα και τον βλέπουμε κυριολεκτικά εκτός εαυτού! Η αστυνομία κάνει έφοδο στο νυχτερινό του μαγαζί, και η ίδια με την φίλη της εξαφανίζονται και κρύβονται γεγονός που κινεί υποψίες στον Στρατή καθώς δεν είναι και χθεσινός!

Η κίνηση αυτή τον ωθεί να , μάθει για το παρελθόν τους και να ψάξει, μιας και οι απαντήσεις τους για το παρελθόν τους δεν έδειξαν να το έπεισαν ιδιαίτερα, και τότε αγριεμένος με το ψέμα της Ζέτας την βρίσκει στο μαγαζί και ξεσπά!

Ο Στρατής εκτός εαυτού με την Ζέτα

«Για σένα ήρθαν; Λέγε γιατί κρύβεσαι; Πως βρέθηκες εδώ ποια είσαι; Σε λένε τουλάχιστον Ζέτα ή ούτε αυτό;» της ρωτά αρχικά και την πιάνει με δύναμη από το μπράτσο, κάτι που εξαγριώνει την Ζέτα, και του απαντά πως τα νταηλίκια αυτά της τα έκαναν και άλλοι και δεν θα του βγουν σε καλό!

Η τραγουδίστρια του τονίζει πως δεν του κρύβει κάτι και πως αν θέλει να την απολύσει να το κάνει αλλ΄να μην ξανασηκώσει χέρι!

Στα επόμενα επεισόδια ωστόσο κάνουν έρωτα!

Ήδη από την πρώτη συνάντηση που είχαν ο Στρατής και η Ζέτα στο Αυτή η Νύχτα Μένει φάνηκε πως οι δυο τους θα έχουν κάτι πολύ ξεχωριστό μεταξύ τους. Κάπως έτσι, δε θα αργήσει η στιγμή που θα κάνουν και έρωτα και η νεαρή τραγουδίστρια θα ερωτευτεί παράφορα τον επιχειρηματία (δείτε εδώ τι είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη για τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη).

Ο Στρατής αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας, εξαπολύει τον θυμό του παντού, σπάει πράγματα, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη.

Η Ζέτα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, έχει κρυφτεί σε μια αποθήκη και ο Στρατής που είναι έξω φρενών, πάει εκεί και χτυπάει ξανά πόρτες, τοίχους και τραπέζια. Μέχρι που τη βλέπει να κρύβεται. Πάει κοντά της νευριασμένος: «Ποια είσαι; Γιατί ήρθες;», τη ρωτάει.

Αυτή η Νύχτα Μένει Ζέτα Στρατής

Η Ζέτα μαλακώνει για μια στιγμή τον Στρατή και οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Το επόμενο πρωί βρίσκει τον Στρατή στο νεκροταφείο στον τάφο της μητέρας του. «Ό,τι πιάνουν τα χέρια μου γίνεται στάχτη. Τι να κάνω, ρε μάνα, πες μου», μονολογεί. Λίγο πιο εκεί το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου πέφτει επάνω του και οι δύο άντρες συναντιούνται για πρώτη φορά. Ο Χρήστος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει την οργή του, αλλά οι υπόνοιες δίνουν και παίρνουν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Πήρε έναν δρόμο...» - Οι αποκαλύψεις του Τάσου Λέκκα για το «Αυτή η Νύχτα Μένει»

«Για εμένα είναι...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για τη Δέσποινα Βανδή