Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, ο μεγαλύτερος φόβος του Αντώνη και της Μαρίνας γίνεται πραγματικότητα. Μόλις ο Παύλος μαθαίνει πως οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν γίνεται έξαλλος και κάνει τα πάντα για να τους το χαλάσει.

«Σαν να τρελάθηκες μου φαίνεται, ξαδέλφη. Η μνήμη τού Μάρκου είναι ακόμα ζωντανή, ο Πετρής μας χάθηκε, ο Αγγελος επίσης κι εσύ μου σκέφτεσαι παντρολογήματα. Δεν είναι η ώρα, ούτε η στιγμή και καλά θα κάνεις να κάτσεις στο σπίτι σου», της λέει κοφτά και μάταια ο Αντώνης προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη.

Η Μαρίνα απαντάει στον Παύλο στον Σασμό

«Παύλο, είμαστε ενήλικες. Δεν νομίζεις ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα κάνουμε στη ζωή μας; Δεν ενοχλούμε κανέναν, δεν ζητάμε κάτι από κανέναν και στην τελική αν κάποιος δεν θέλει, να μη σταθεί στο πλευρό μας. Η αγάπη μας όμως είναι αληθινή και είναι η μόνη που μας έχει σώσει στις αγριότητες που έχουμε ζήσει εδώ στα βουνά». Ο Παύλος όμως δεν ακούει κουβέντα, ενώ σε λίγο καιρό είναι έτοιμος να κάνει την εμφάνισή του και στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής.

Σασμός Παύλος Μαρίνα

Τι θα δούμε αύριο (17/10)

Ο Παύλος δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα. Η Κρήτη είναι μικρή και ειδικά το χωριό στο οποίο μένει. Έτσι δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην γυναίκα του. Εκείνη με την οποία τους συνδέει ένας μεγάλος έρωτας και ο θάνατος ενός παιδιού πριν είκοσι χρόνια. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, όμως
όχι η αγάπη που είχε ο ένας για τον άλλον.

Έτσι, όταν τον δει μπροστά της η Αιμιλία θα μείνει εμβρόντητη. «Ποιος είσαι εσύ; Ο άντρας μου πέθανε πριν 20 χρόνια. Πνίγηκε για την ακρίβεια. Έχω από τότε να τον δω. Τι είδους κακόγουστο αστείο μου σκαρώνεις όποιος και αν είσαι;», τον ρωτάει. Ο Παύλος δεν έχει άλλη επιλογή από το να δώσει εξηγήσεις στην πρώην γυναίκα του.

Μεταξύ άλλων τη ρωτάει πού πήγε η αγάπη που του είχε και γιατί παντρεύτηκε τον καλύτερό του φίλο, τον Δημήτρη. Η Αιμιλία θα κομπιάσει και δεν θα του δώσει καμία απάντηση. Το σίγουρο είναι πως όταν οι δρόμοι τους χωριστούν, εκείνη θα έχει αναθεωρήσει τα συναισθήματά της για τον πρώην άντρα της. Ο Νικηφόρος φεύγει στην Αθήνα για να βρει τον Μανόλη αλλά δεν τα καταφέρνει.

Μιλάει με την Κλαίρη και όταν και εκείνη τον βεβαιώνει πως δεν έχουν συναντηθεί εδώ και μέρες, καταλαβαίνει πως μάλλον ο φίλος του κινδυνεύει. Του αφήνει το εξής μήνυμα στον τηλεφωνητή, με την ελπίδα ο κολλητός του να το ακούσει κάποια στιγμή: «Μάνο, ανησυχούμε όλοι. Πού είσαι; Ξέρεις πως ό,τι και αν έχει συμβεί μπορούμε να βρούμε λύση, έτσι δεν είναι; Στείλε μου μόνο να μου πεις πως είσαι καλά. Τίποτε άλλο! Και καλά εμένα δεν με σκέφτεσαι. Η Κλαίρη όμως που σε περιμένει από λεπτό σε λεπτό, δεν σε νοιάζει;».

Στο μεταξύ, η Άσπα ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι στα προσωπικά αντικείμενα του Άγγελου
και καταλαβαίνει πως ο αγαπημένος της είχε σκοπό να της κάνει πρόταση γάμου. «Μην κλαις, Άσπα μου», την παρηγορεί λίγο αργότερα η Αργυρώ.

Φαίνεται πως η αγάπη σας δεν ήταν γραφτό να ζήσει για πολύ. Η αγάπη που έχεις πάντως για εκείνον μέσα σου, θα μείνει για πάντα». H Άσπα σκουπίζει τα δάκρυά της και υπόσχεται για πρώτη φορά στη ζωή της να κάνει τον ένοχο να πληρώσει και ζητά τη βοήθεια του Παύλου. Κι ενώ η Βασιλική έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο της με
τον Μαθιό, ο Αντώνης έχει μια συζήτηση με τον Ευθύμη. Την ίδια ώρα, η Άσπα επισκέπτεται τον Παύλο και του ζητά κάτι που δεν θα περίμενε κανείς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Δύσκολες ώρες για τον Λευτέρη - Κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του

Σασμός spoiler: «Σκότωσέ τον...» - Ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη εντολή δολοφονίας για τον...