Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί ο πρώτος γάμος τους να μην πέτυχε, ωστόσο ο Μαθιός και η Βασιλική στον Σασμό είναι αποφασισμένοι να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Μία κρούση όμως του Παύλου Βρουλάκη θα προκαλέσει για ακόμη μία φορά αναστάτωση σε όλο το χωριό.

Η οικογένεια της Καλλιόπης, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και ανησυχούν ότι η βεντέτα θα αναζωπυρωθεί με την επιστροφή του Παύλου. Με τα νέα για τη σύλληψη του Κώστα να μαθαίνονται σύντομα, όλοι θα κινητοποιηθούν άμεσα.

Η Καλλιόπη, ο Μαθιός και ο Αστέρης βρίσκονται κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Παύλου που έχει ορκιστεί πως θα πάρει εκδίκηση και φοβούνται ότι κάτι κακό μπορεί να τους συμβεί αν δεν αναλάβουν δράση.

Έτσι, όταν ο Μαθιός βρίσκει την ευκαιρία και επισπεύδει τον γάμο του με τη Βασιλική, ώστε να την προστατεύσει. Τρέχει στο σπίτι της και της λέει ότι θα παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα.

Πριν κάνει την ανακοίνωσή του, θέλει να κλείσει κάποιους λογαριασμούς. Πηγαίνει να συναντήσει τον Παύλο Βρουλάκη και του λέει να τους αφήσει ήσυχους. Τον σημαδεύει με όπλο και του λέει να μην ξαναπλησιάσει τον ίδιο, τον Νικηφόρο και την οικογένειά του.

Η εμφάνιση του Βρουλάκη στον γάμο του Μαθιού στον Σασμό

Ο Μαθιός αισθάνεται καλά από αυτή την αναμέτρησή του με τον Βρουλάκη και έτσι βρίσκει το θάρρος να ζητήσει στην αγαπημένη του να παντρευτούν. Οι δυο τους, έχοντας αφήσει πίσω τους τα σύννεφα στη σχέση τους, δεν χάνουν χρόνο και αρχίζουν να ετοιμάζονται για το γάμο. Όλο το χωριό έρχεται για να γιορτάσει μαζί τους, την πιο ευτυχισμένα μέρα της ζωής τους.

Σασμός Μαθιός Βασιλική γάμος

Κατά τη διάρκεια του γάμου της Βασιλικής και του Μάθιου, εμφανίζεται ο Παύλος. Όλοι οι καλεσμένοι σοκάρονται.

Ωστόσο, δεν συμβαίνει τίποτα. Ο Βρουλάκης απλώς εύχεται στους νεόνυμφους να ριζώσουν. Μετά από αυτή τη διακοπή, το γλέντι συνεχίζεται κανονικά, με τον Μαθιό και την Καλλιόπη να θορυβούνται έντονα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός εξελίξεις (17/20-10): Η Άσπα ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στα πράγματα του Άγγελου - Ορκίζεται εκδίκηση

Σασμός: «Τον λατρεύεις τον Αστέρη σου...» - Οι αντιδράσεις στο twitter για τη συνάντηση της Αργυρώς με τον Σταματάκη