Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα δούμε πολύ πιο έντονα τη δράση του Λευτέρη Ορφανού, του ανθρώπου που ήρθε για να αναστατώσει την Κρήτη. Η σχέση του με τη Θεοδώρα πάει πολύ καλά, ωστόσο μία έφοδος της αστυνομίας έρχεται να θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Φραγκιαδάκης προσπαθεί να τον ξεσκεπάσει μιας και γνωρίζει πως είναι στενός συνεργάτης του Ευθύμη (δείτε εδώ ποιον θα σκοτώσει ο κακοποιός). Ο Λευτέρης δεν έχει αποκαλύψει ακόμα σε κανέναν την πραγματική του ταυτότητα.

Ο Ευθύμης υποψιάζεται τον Λευτέρη στον Σασμό

Η έφοδος της αστυνομίας δεν ήταν επιτυχής, διότι δεν βρέθηκε όπλο στα κιβώτια του Λευτέρη. Η κατάσταση ωστόσο χειροτερεύει, όταν ο Λευτέρης διαπληκτίζεται με τον Ευθύμη το επόμενο πρωί. Τώρα ο Ευθύμης είναι ακόμα πιο καχύποπτος απέναντί του.

Λευτέρης Σασμός

Ο Λευτέρης συνεργάζεται με κάποιον που αποδεικνύεται ότι είναι η Αιμιλία, η εισαγγελέας. Έχει συμμαχήσει μαζί του και μάλιστα, του ζητά να συναντηθούν με απόλυτη μυστικότητα. Ο Λευτέρης τη συναντά και εκείνη τον προειδοποιεί ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικός γιατί θα εκτεθεί.

Η πρώτη συνάντηση του Παύλου και της Αιμιλίας

Στον Σασμό, ο Παύλος δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα. Η Κρήτη είναι μικρή και ειδικά το χωριό στο οποίο μένει. Έτσι, μετά τη συνάντηση του με την Καλλιόπη, δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην γυναίκα του. Εκείνη με την οποία τους συνδέει ένας μεγάλος έρωτας και ο θάνατος ενός παιδιού πριν είκοσι χρόνια. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, όμως όχι η αγάπη που είχε ο ένας για τον άλλον.

Έτσι, όταν τον δει μπροστά της η Αιμιλία θα μείνει εμβρόντητη. «Ποιος είσαι εσύ; Ο άντρας μου πέθανε πριν 20 χρόνια. Πνίγηκε για την ακρίβεια. Έχω από τότε να τον δω. Τι είδους κακόγουστο αστείο μου σκαρώνεις όποιος και αν είσαι;», τον ρωτάει. Ο Παύλος δεν έχει άλλη επιλογή από το να δώσει εξηγήσεις στην πρώην γυναίκα του.

Μεταξύ άλλων τη ρωτάει πού πήγε η αγάπη που του είχε και γιατί παντρεύτηκε τον καλύτερό του φίλο, τον Δημήτρη. Η Αιμιλία θα κομπιάσει και δεν θα του δώσει καμία απάντηση. Το σίγουρο είναι πως όταν οι δρόμοι τους χωριστούν, εκείνη θα έχει αναθεωρήσει τα συναισθήματά της για τον πρώην άντρα της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Ο Βρουλάκης εμφανίζεται ακάλεστος στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Σασμός εξελίξεις (17/20-10): Η Άσπα ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στα πράγματα του Άγγελου - Ορκίζεται εκδίκηση