Από Ελένη Μήτση

Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο περιοδικό 7 μέρες Tv, η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα την Παρασκευή 14/10 και μεταξύ των όσων ανέφερε για την καριέρα του και τον ρόλο του Στρατή στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' μίλησε και για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο ηθοποιός είναι γεγονός, πως τους τελευταίους μήνες διατηρεί σχέση με την τραγουδίστρια και μάλιστα είναι πολύ καλά μαζί. Έτσι λοιπόν ο ένας στηρίζει τον άλλον και δημόσια πια και με την σειρά του και εκείνος θέλησε να μοιραστεί μερικά όμορφα λόγια για την καλή του.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για τη Δέσποινα Βανδή

«Η Δέσποινα για εμένα είναι ουρανός! Μέσα στην καθημερινότητά μου, μέσα σε αυτή την τρέλα, είναι ο ουρανός μου».

Μπισμπίκης - Βανδή

Η εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Σε μία σπάνια συνέντευξη εφ' όλη της ύλης, προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 6/10 η Δέσποινα Βανδή, καθώς άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τα πάντα! Η γνωστή λαμπερή και σπουδαία τραγουδίστρια, μίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου, στην εκπομπή Super Κατερίνα, και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη, τον οποίο θα δούμε αυτή τη σεζόν στο Αυτή η Νύχτα μένει.

«Στα παιδιά μου είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα για αυτόν και μου ζήτησαν μόνοι τους να το γνωρίζουν και η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση μεταξύ τους και είναι συγκινητικό.

Αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι, δεν θα είχαν αυτή τη σχέση με τα παιδιά. Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Όλο αυτό που μας συνέβη ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που δεν το έψαχνα, ήρθε στα ξαφνικά. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. είναι πιο ουσιαστικός γιατί εσύ έχεις φτάσει σε ένα στάδιο που ξέρεις ακριβώς τι θες.

Δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου για να μπεις σε μια σχέση. Δεν συμβιβάζεσαι. Όταν σου προκύπτει έχεις μια ωριμότητα και έχει άλλη ένταση. Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, μου τον έφερε ο θεός και μου είπε “Τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή.

«Είχα ξεχάσει πώς είναι να ζω για μένα και αυτός μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου σιγά σιγά. Ήμουν φοβισμένη και οχυρωμένη από πεποιθήσεις. Το έκανε με τέτοιο τρόπο που έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα θέλω να το ζήσω και το αξίζω. Ερωτεύτηκα την αλήθεια του, αυτό που είναι. Έχει τόση μεγάλη αγάπη για όλους τους ανθρώπους, έχει ευγένεια.

Ήρθαν και κούμπωσαν οι ψυχές μας που μέρα με τη μέρα το έκανε δυνατό Είμαι ευτυχισμένη που γεμίζει με χαρά την κάθε μου μέρα. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε αλλά είχαμε πράγματα να διαχειριστούμε και οι δύο. Τον είχα ενημερώσει ότι μόλις γίνει γνωστό θα υπάρχει πολύ κυνηγητό και του λέω “Θα το αντέξεις;”. Αυτό που τον τρόμαξε ήταν ότι μπορεί να ήμασταν σε ταβέρνα και να πουλούσαν τη φωτογραφία αυτή. Ήταν μια κατάσταση χωρίς κανένα όριο, δεν την κρατάει για τον εαυτό του αλλά θα την πουλήσει και αυτό είναι αγριευτικό.» ήταν τα λόγια της για τον σύντροφό της.