Από Ελένη Μήτση

Αποκαλύψεις έγιναν γνωστές για την πολύ αγαπημένη σειρά του κοινού ''Σασμός'' από τον Γιώργο Αμούτζα, τον τηλεοπτικό Νικηφόρο, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο Happy day τη Δευτέρα 17/10.

Ο ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική του ζωή αλλά φυσικά έδωσε και κάποια spoilers για το μέλλον του σίριαλ, και κυρίως για τη ζωή του ήρωα του, αλλά και της μητέρας του Βασιλικής. Παράλληλα, ο Νικηφόρος δε σταματάει να αναζητά τον δολοφόνο του πατέρα του, κάτι που θα κορυφώσει την όλη πλοκή.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Αμούτζα για τη συνέχεια του Σασμού

«Ο Νικηφόρος φαίνεται ότι ακόμα κι αν χρειάζεται να κάνει ένα βήμα πίσω, θα το κάνει μόνο για τη μητέρα του. Δεν κάνει πίσω γενικά. Δεν θέλει να έρθουν σε ρήξη η Βασιλική με τον Μαθιό. Τα συναισθήματα αυτού του παιδιού εκτονώνονται. Υπάρχει κορύφωση σε όλο αυτό το μυστικό, γύρω από τον δολοφόνο του πατέρα του. Πλέον πραγματικά θέλει απαντήσεις και ψάχνει την αλήθεια».

«Τα πράγματα θα γίνουν πιο ενδιαφέροντα τώρα. Ο Μαθιός χειρίζεται με πολύ λεπτές ισορροπίες τον Νικηφόρο. Δεν τον κοροϊδεύει, ούτε του λέει ψέματα, απλά τον κατευθύνει ενάντια στους Βρουλάκηδες. Άσχετα από την απάντηση για τη δολοφονία, τα πράγματα φουντώνουν στο χωριό μας. Οι δυο οικογένειες θα πρέπει να κοιτάξουν πώς θα προστατεύσουν τους δικούς τους ανθρώπους».

«Ο Νικηφόρος είναι πάντα δίπλα στον κολλητό του, τον Μανώλη. Τον στηρίζει, τον βοηθάει και αυτό θα κάνει και τώρα. Αν ήταν δύσκολο να του πει την αλήθεια τόσο καιρό, τώρα είναι ακόμα πιο πολύ».

Το πρόσωπο που βοηθάει Βασιλική και Μαθιό να τα ξαναβρούν

Στον Σασμό, η αλλαγή στη στάση του Νικηφόρου έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα την Βασιλική, η οποία προσπαθεί να δει πώς θα καταφέρει να βοηθήσει τον γιό της (δείτε εδώ πώς αντέδρασε το Twitter με την εμμονή του Νικηφόρου με το όπλο του).

Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει ωστόσο η ένταση μεταξύ τους θα οδηγήσει την άτυχη γυναίκα στα άκρα και έτσι θα τα βάλει με τον σύντροφό της.

«Δεν θέλω τη βοήθειά σου, Μαθιό. Ο γιος μου έχει αρχίσει να χάνει τον εαυτό του και είναι το μόνο που με νοιάζει πλέον. Επηρεασμένος από όσα συμβαίνουν γύρω του θέλει να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να κάνει κακό σε κάποιον μόνο και μόνο για να μάθει την αλήθεια. Θέλει να κυκλοφορεί με όπλο, έχει παρατήσει το πανεπιστήμιο, τη φίλη του και εσύ μου λες απλά πως θα βρούμε μια λύση. Δεν θέλω λύση λοιπόν. Θέλω να πάω μόνη μου να σώσω τον γιο μου», είναι τα λόγια της και οι λέξεις της πέφτουν σαν σφαίρες στο στήθος του.

Σασμός Νικηφόρος Μαθιός

Ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Κρήτη και μαθαίνει από τον Μαθιό πως με τη Βασιλική ετοιμάζονται να χωρίσουν, και η ευθύνη βαραίνει εκείνον και τις πράξεις του. Λίγο αργότερα πηγαίνει στη Βασιλική να της μιλήσει. «Μάνα, κανείς δεν θα σε αγαπήσει όσο ο Μαθιός. Ξεχνάς τι έχει περάσει για είναι κοντά σου; Ξεχνάς πως ακόμα και μέσα από τη φυλακή εσένα είχε μόνο στον νου του;

Μην είσαι αυστηρή μαζί του. Δεν θα αντέξω το βάρος του χωρισμού σας. Θέλω μόνο να σε βλέπω καλά και αυτό συμβαίνει μόνο όταν είσαι κοντά του», της λέει και την ηρεμεί, όλα αυτά ωστόσο μέχρι να μάθει πως ο Μαθιός στον οποίο έχει τόσο μεγάλη αδυναμία, είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του (δείτε εδώ ποιος θα του το πει).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: «Η μνήμη του Μάρκου είναι ζωντανή» - Ο Παύλος απαγορεύει τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη

Σασμός spoiler: Δύσκολες ώρες για τον Λευτέρη - Κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του