Από Πέννυ Μαστοράκου

Εκτός από την συνάντηση με την οποία ξετρελάθηκαν οι χρήστες του Twitter, στο αποψινό επεισόδιο που το βράδυ της Πέμπτης 13/10 στον Σασμό, αυτή του Παύλου και της Καλλιόπης, οι χρήστες ασχολήθηκαν για άλλη μια φορά με την Βασιλική και τον Μαθιό, οι οποίοι έγιναν viral!

Η μητέρα του Νικηφόρου πληροφορήθηκε ότι κυκλοφορεί οπλισμένος, στην περιοχή που σπουδάζει στο Ηράκλειο, καθώς φοβάται και θέλει να προστατευτεί από τους Βρουλάκηδες! Τότε μπροστά της βρίσκεται ο Μαθιός, στον οποίο τα ψέλνει κανονικότατα, και το Twitter κάνει χαμό με τα επικά σχόλια!

Έξω φρενών η Μαρίνα απόψε στον Σασμό

«Δεν τον αναγνωρίζω. Ξέρεις ότι έχει πάρει μαζί του όπλο; Στο Ηράκλειο. Κυκλοφορεί λες και είναι άνθρωπος της νύχτας ή κανένας μαφιόζος. Είναι ζωσμένος με τα κουμπούρια και λέει ότι θέλει να προστατευτεί από τους Βρουλάκηδες; Καταλαβαίνεις τι μπορεί να συμβεί;

Δεν θα κάνεις τίποτα. Από εδώ και πέρα θα μιλάω εγώ με το παιδί μου, μόνο εγώ. Λυπάμαι που στο λέω Μαθιό αλλά είσαι κακή επιρροή για τον Νικηφόρο. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνω εγώ» είπε χαρακτηριστικά η Βασιλική.

Στα μαχαίρια Νικηφόρος και Μανόλης!

Στον Σασμό, η Κλαίρη φεύγει γιατί δεν αντέχει άλλο στη σιωπή του Μανόλη, ενώ η Τζένη και ο Νικηφόρος αποφασίζουν να χωρίσουν γιατί εκείνη τρομάζει με τη συμπεριφορά του αγοριού της. Και οι δύο θα μείνουν μόνοι, όμως μια γυναίκα θα ταράξει τις ζωές τους!

Από την Κατερίνα Παπαγιανοπούλου

Γεννήθηκαν στο ίδιο χωριό, πήγαν στο ίδιο σχολείο, πέρασαν την εφηβεία τους μαζί, όπως και το άγχος τους μέχρι να μπουν στο πανεπιστήμιο. Ο Νικηφόρος και ο Μανόλης, δύο παιδιά που πορεύτηκαν από νωρίς μαζί και έμαθαν να μοιράζονται λύπες, χαρές και στενοχώριες, θα βιώσουν τη μεγαλύτερη δυστυχία που θα μπορούσαν ως φίλοι. Θα ερωτευτούν και οι δύο την ίδια γυναίκα, την Νάντια (Πένυ Παπαγεωργίου)!

Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η σχέση τους θα αρχίσει να φθίνει όταν ο Μανόλης, προκειμένου να κερδίσει λίγα έξτρα χρήματα, θα πιάσει δουλειά στο νυχτερινό κέντρο του Ευθύμη που είναι λίγο πιο έξω από το χωριό. Μάλιστα εκεί θα συχνάζει και η Θοδώρα με το νέο της αγόρι τον Λευτέρη (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter για το νέο ζευγάρι) αφού ο τελευταίος θα συνεργάζεται στενά με τον Ευθύμη. Δεν μπορεί λοιπόν να μη βρεθεί εκεί και ο κολλητός του φίλος ο Νικηφόρος για να τον στηρίξει και να του πει να κάνει υπομονή καθώς τα χρήματα που κερδίζει σε ημερήσια βάση είναι πολύ καλά.

Σασμός Νικηφόρος Μανόλης

Ο Μανόλης έχοντας ως στόχο να φύγει από το χωριό, θα υπομείνει τις κακές συνθήκες εργασίας, το ξενύχτι και την κακή συμπεριφορά των πελατών. Ολα αυτά όμως μέχρι να εμφανιστεί στο μαγαζί η Νάντια Κανετάκη. Η παρουσία της στο νυχτερινό μαγαζί θα κάνει τη ζωή του Μανόλη πιο εύκολη, όμως τα πραγματικά προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν το κορίτσι αυτό το βάλει στο μάτι και ο Νικηφόρος.

Οι δύο κολλητοί θα αργήσουν να καταλάβουν πως είναι ερωτευμένοι με το ίδιο άτομο, όταν όμως το κάνουν και παράλληλα συνειδητοποιήσουν πως κανένας από τους δύο δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, η φιλία τους θα κλονιστεί. Οι καλές στιγμές που είχαν ζήσει θα γίνουν παρελθόν και στη θέση τους θα μπει ο ανταγωνισμός, η έχθρα και το μίσος. Νικηφόρος και Μανόλης λοιπόν θα είναι στα μαχαίρια.

Σασμός Νάντια

Κανείς δεν τη γνωρίζει και κανείς δεν έχει δει ξανά στα μάτια του το όμορφο κορίτσι που θα εισβάλλει στη ζωή των πρωταγωνιστών. Η Νάντια Κανετάκη είναι μια σκληρή, μοναχική και πολύ πληγωμένη κοπέλα που έρχεται στο Ρέθυμνο αναζητώντας τις ρίζες της ή αλλιώς την πραγματική της ταυτότητα. Η απόρριψη που θα δεχτεί θα τη στρέψει ενάντια σε όσους πιστεύει πως της έκλεψαν την οικογένεια που δεν γνώρισε. Εκτός από τον Νικηφόρο και τον Μανόλη που θα μονομαχήσουν για την καρδιά της, θα έρθει σε επαφή με τον Λευτέρη και τον Ευθύμη.

Περισσότερα στο Τivi Σίριαλ που κυκλοφορεί μόνο με 1€ σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ανατροπή στις ισορροπίες - Αστέρης και Στέλλα πέφτουν πάνω στην Αργυρώ και στον Σταύρο

Σασμός: «Καυτό πολύ...» - Το twitter εγκρίνει το ειδύλλιο του Λευτέρη και της Θεοδώρας