Από Ελένη Μήτση

Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης στον Σασμό, θα φέρει τα άτομα της οικογένειας της σε δύσκολη θέση, καθώς για κάποιους η κίνηση της προς τον Άγγελο δεν την καθιστά αθώα, ακόμα και αν δεν τον σκότωσε.

Η Αργυρώ συμμερίζεται αυτήν την άποψη, εναντιώνεται στην Καπετάνισσα και στη συνέχεια ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει τα ρέστα και από τον Αστέρη για τις αμαρτίες της οικογένειας του. Η στιγμή λοιπόν, που η Βρουλάκαινα πέφτει πάνω στον Σταματάκη μόνο μίσος δεν έκρυβε. Το twitter ''έπεσε'' από τα σχόλια των χρηστών, καθώς δεν αντέχουν να μη βλέπουν το ζευγάρι μαζί.

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη συνάντηση του Αστέρη και της Αργυρούς

Ο Αστέρης εγκαταλείπει την Κρήτη

Στον Σασμό, η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, η κοπέλα δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Τον αγαπάει και τα βήματα της καρδιάς της τη φέρνουν εκεί που ο έρωτάς τους άνθισε.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Έτσι αποφασίζει να πάει να επισκεφθεί το σπίτι στο βουνό. Εκεί ζει όσα όμορφα πέρασε μαζί του και όταν γυρίζει πίσω στο σπίτι της δεν αποφεύγει έναν ακόμα καβγά με τον Σταύρο (δείτε εδώ τι απόφαση θα πάρει για τον γάμο τους), με αφορμή την ανησυχία του για τις τόσες ώρες που έλειπε και δεν ήξερε πού ήταν.

Την ίδια στιγμή ο Αστέρης λυπημένος ανακοινώνει στους δικούς του: «Δεν θέλω να μείνω άλλο εδώ. Αποφάσισα να φύγω από την Κρήτη».

Σασμός spoiler Καλλιόπη

Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης: «Τι λες; Πού θα πας; Θα ξεριζωθείς, θα φύγεις από τον τόπο σου για δαύτην τη Βρουλάκενα;», του λέει και λίγο αργότερα, η Καλλιόπη ξεσπάει στην Αργυρώ και την κατηγορεί ότι έχει πάρει στον λαιμό της το κοπέλι της που φεύγει από τον πόνο και την πίκρα που του έδωσε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Η σκηνή που θα «ραγίσει» καρδιές - Η πρώτη συνάντηση του Παύλου και της Αιμιλίας

Σασμός Spoiler: Έτσι μαθαίνει ο Νικηφόρος ότι ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του