Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού, η κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου στο σπίτι της οικογένειας Σταματάκη, και η Καλλιόπη να παθαίνει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής της, αλλά μία συμφορά στα επόμενα επεισόδια θα βιώσουν εξίσου και οι Βρουλάκηδες!

Έχουμε ήδη παρακολουθήσει πως η κατάσταση της Αργυρώς με τον Σταύρο, καθώς έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Αστέρη, γεγονός που το αντιλαμβάνεται, και αρχίζει και νιώθει περιττός στο σπίτι και γενικότερα στην ζωή της Κρητικιάς (το Twitter επιβεβαιώνει αυτή την αίσθηση καθώς θέλει να τον διώξει), και προβαίνει σε ακαταλόγιστες πράξεις!

Ο Σταύρος απελπίζεται και παίρνει το παιδί της Αργυρώς!

Είχε απειλήσει πάνω στα νεύρα του σε προηγούμενα επεισόδια, πως αν η Αργυρώ συνεχίζει έτσι θα της πάρει το παιδί και θα επιστρέψει στα Γιάννενα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα το κάνει πραγματικότητα! Ο Σταύρος βλέπει καθαρά πως η σχέση τους περνά βαθιά κρίση η οποία δεν ξεπερνιέται και όσο κι αν η Αργυρώ παλεύει να τον πείσει να μείνει, αυτός απομακρύνεται από εκείνη!

Η σκέψη πως η Αργυρώ σκέφτεται τον Αστέρη θολώνει το μυαλό του, και αρπάζει το παιδί κι εξαφανίζεται, με την Αργυρώ να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ καθώς δεν περίμενε ποτέ να της το κάνει αυτό!

Σασμός

Αστέρης & Αργυρώ ακροβατούν στο μίσος και την αγάπη

Μίσος και αγάπη, πόνος και θυμός μπλέκουν στα συναισθήματα της Αργυρώς που με όσα έχουν συμβεί και με τις συναντήσεις της με τον Αστέρη, βάζουν σε μεγάλο κίνδυνο τον γάμο της. Η Καλλιόπη αποφυλακίζεται και η Αργυρώ επιτίθεται για άλλη μια φορά στον Αστέρη. Εκείνος φεύγει από το σπίτι, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη. Η Αργυρώ το μαθαίνει και έχει μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος έχει φτάσει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.

Λίγο αργότερα στο μνημόσυνο του Άγγελου, ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος κατ’ ιδίαν στον πρώην της γυναίκας του. Μετά από αυτό το περιστατικό η Αργυρώ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της. Καθώς όλοι μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο, η Αργυρώ θα βρεθεί για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη, μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα. Μια απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα βάζει φωτιά στα σχέδια όλων για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω. Μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο οι τέσσερίς τους; Η ένταση ανάμεσα στα δύο «ζευγάρια» κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδιο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός ανατροπή: Ένα ένα συνδέονται τα κομμάτια του παζλ - Ο Γιώργος Γεροντιδάκης εισβάλει στη σειρά και είναι γιος του...

Σασμός spoiler: Η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου - Πιάνονται στα χέρια Μανώλης και Μαθιός