Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Σασμό, ο Παύλος δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα. Η Κρήτη είναι μικρή και ειδικά το χωριό στο οποίο μένει. Έτσι, μετά τη συνάντηση του με την Καλλιόπη, δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην γυναίκα του. Εκείνη με την οποία τους συνδέει ένας μεγάλος έρωτας και ο θάνατος ενός παιδιού πριν είκοσι χρόνια. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, όμως όχι η αγάπη που είχε ο ένας για τον άλλον.

Η συνάντηση του Παύλου με την Αιμιλία στον Σασμό

Έτσι, όταν τον δει μπροστά της η Αιμιλία θα μείνει εμβρόντητη. «Ποιος είσαι εσύ; Ο άντρας μου πέθανε πριν 20 χρόνια. Πνίγηκε για την ακρίβεια. Έχω από τότε να τον δω. Τι είδους κακόγουστο αστείο μου σκαρώνεις όποιος και αν είσαι;», τον ρωτάει. Ο Παύλος δεν έχει άλλη επιλογή από το να δώσει εξηγήσεις στην πρώην γυναίκα του.

Μεταξύ άλλων τη ρωτάει πού πήγε η αγάπη που του είχε και γιατί παντρεύτηκε τον καλύτερό του φίλο, τον Δημήτρη. Η Αιμιλία θα κομπιάσει και δεν θα του δώσει καμία απάντηση. Το σίγουρο είναι πως όταν οι δρόμοι τους χωριστούν, εκείνη θα έχει αναθεωρήσει τα συναισθήματά της για τον πρώην άντρα της.

Λίγο αργότερα, βάζει φρένο στα σχέδια της Μαρίνας και του Αντώνη για τον γάμο

Ο μεγαλύτερος φόβος του Αντώνη και της Μαρίνας γίνεται πραγματικότητα. Μόλις ο Παύλος μαθαίνει πως οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν γίνεται έξαλλος και κάνει τα πάντα για να τους το χαλάσει. «Σαν να τρελάθηκες μου φαίνεται, ξαδέλφη. Η μνήμη τού Μάρκου είναι ακόμα ζωντανή, ο Πετρής μας χάθηκε, ο Αγγελος επίσης κι εσύ μου σκέφτεσαι παντρολογήματα. Δεν είναι η ώρα, ούτε η στιγμή και καλά θα κάνεις να κάτσεις στο σπίτι σου», της λέει κοφτά και μάταια ο Αντώνης προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη.

«Παύλο, είμαστε ενήλικες. Δεν νομίζεις ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα κάνουμε στη ζωή μας; Δεν ενοχλούμε κανέναν, δεν ζητάμε κάτι από κανέναν και στην τελική αν κάποιος δεν θέλει, να μη σταθεί στο πλευρό μας. Η αγάπη μας όμως είναι αληθινή και είναι η μόνη που μας έχει σώσει στις αγριότητες που έχουμε ζήσει εδώ στα βουνά». Ο Παύλος όμως δεν ακούει κουβέντα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός Spoiler: Τους βγάζει από το αδιέξοδο - Το πρόσωπο που βοηθάει Βασιλική και Μαθιό να τα ξαναβρουν

Σασμός Spoiler: Έτσι μαθαίνει ο Νικηφόρος ότι ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του