Από Στέλλα Μούτσιου

Όπως θα δούμε στο σημερινό (11/10) επεισόδιο του Σασμού, ο Αντώνης θα παγιδεύσει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου. Ποτέ δεν πίστεψε πραγματικά ότι η Καλλιόπη θα μπορούσε να κάνει κακό στον γιατρό και γι' αυτό δεν σταμάτησε την έρευνα.

Όλα τα στοιχεία, όμως πλέον, στον Κώστα. Έτσι, με την βοήθεια της Άσπας, ο αστυνόμος θα πιάσει τον πραγματικό δολοφόνο. Αυτό σημαίνει ότι η καπετάνισσα θα ελευθερωθεί.

Η Αργυρώ ξεσπά κατά της Καλλιόπης στον Σασμό

Η Καλλιόπη θα τρέξει γρήγορα στα παιδιά της, όμως η Αργυρώ δεν γνωρίζει για ποιο λόγο αφέθηκε ελεύθερη και με το που θα την δει μπροστά της θα ξεσπάσει, διότι δεν μπορεί να πιστέψει πως η γυναίκα που τραυμάτισε τον αδερφό της κυκλοφορεί ξανά ελεύθερη. Μάλιστα, η Καλλιόπη δεν θα αργήσει να έρθει αντιμέτωπη και με τον Παύλο Βρουλάκη, που έμαθε ότι επέστρεψε.

Καλλιόπη Σασμός
Facebook / Σασμός

Επιστρέφει στη σειρά ο Τάσος Νούσιας

Μπορεί ο χαρακτήρας του να πέθανε στα πρώτα επεισόδια του Σασμού, ωστόσο πολύ σύντομα θα δούμε και πάλι τον Τάσο Νούσια στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, φυσικά μέσα από κάποιο flashback, μιας και βρισκόμαστε κοντά στο να μάθουν όλοι τον πραγματικό δολοφόνο του.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Μάγισσα» (δείτε εδώ την υπόθεση), εκεί όπου θα παίζει μαζί με την Κατερίνα Λέχου.

Στην ερώτηση για τη σειρά του ALPHA, ο έμπειρος ηθοποιός απάντησε πως όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει, ενώ τόνισε πως τα γυρίσματα της «Μάγισσας» δεν επηρεάζονται από τη συμμετοχή του στον Σασμό μιας και η σειρά θα βγει στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Πόσα εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το χθεσινό (10/10) επεισόδιο

Σασμός spoiler: Περνά την νύχτα στο σπίτι του! Ο Λευτέρης και η Θεοδώρα πιο κοντά από ποτέ