Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Σασμό, η αλλαγή στη στάση του Νικηφόρου έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα την Βασιλική, η οποία προσπαθεί να δει πώς θα καταφέρει να βοηθήσει τον γιό της (δείτε εδώ πώς αντέδρασε το Twitter με την εμμονή του Νικηφόρου με το όπλο του).

Ο Μαθιός θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει ωστόσο η ένταση μεταξύ τους θα οδηγήσει την άτυχη γυναίκα στα άκρα και έτσι θα τα βάλει με τον σύντροφό της.

«Δεν θέλω τη βοήθειά σου, Μαθιό. Ο γιος μου έχει αρχίσει να χάνει τον εαυτό του και είναι το μόνο που με νοιάζει πλέον. Επηρεασμένος από όσα συμβαίνουν γύρω του θέλει να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να κάνει κακό σε κάποιον μόνο και μόνο για να μάθει την αλήθεια. Θέλει να κυκλοφορεί με όπλο, έχει παρατήσει το πανεπιστήμιο, τη φίλη του και εσύ μου λες απλά πως θα βρούμε μια λύση. Δεν θέλω λύση λοιπόν. Θέλω να πάω μόνη μου να σώσω τον γιο μου», είναι τα λόγια της και οι λέξεις της πέφτουν σαν σφαίρες στο στήθος του.

Ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει σε Βασιλική και Μαθιό

Σασμός Νικηφόρος Μαθιός

Ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Κρήτη και μαθαίνει από τον Μαθιό πως με τη Βασιλική ετοιμάζονται να χωρίσουν, και η ευθύνη βαραίνει εκείνον και τις πράξεις του. Λίγο αργότερα πηγαίνει στη Βασιλική να της μιλήσει. «Μάνα, κανείς δεν θα σε αγαπήσει όσο ο Μαθιός. Ξεχνάς τι έχει περάσει για είναι κοντά σου; Ξεχνάς πως ακόμα και μέσα από τη φυλακή εσένα είχε μόνο στον νου του; Μην είσαι αυστηρή μαζί του. Δεν θα αντέξω το βάρος του χωρισμού σας. Θέλω μόνο να σε βλέπω καλά και αυτό συμβαίνει μόνο όταν είσαι κοντά του», της λέει και την ηρεμεί, όλα αυτά ωστόσο μέχρι να μάθει πως ο Μαθιός στον οποίο έχει τόσο μεγάλη αδυναμία, είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του (δείτε εδώ ποιος θα του το πει).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Άλλο ένα θανατικό στο χωριό! Βρίσκει φρικτό θάνατο ο...

Σασμός - spoiler: Το σπίτι της Καλλιόπης τυλίγεται στις φλόγες! Ένα βήμα πριν τον θάνατο την σώζει ο...