Από Πέννυ Μαστοράκου

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 12/10 στον Σασμό, όλο το τηλεοπτικό κοινό πανηγύρισε με την ομολογία του Κώστα, για την δολοφονία του Άγγελου, και ειδικότερα με την ερμηνεία της Άσπας (δείτε εδώ τα αποθεωτικά σχόλια του Twitter για την σκηνή).

Ωστόσο η καταδίκη του δεν τελειώνει εδώ. Όπως σας αποκαλύψαμε λίγες μέρες πριν, η Άσπα ζει δραματικές στιγμές στην σειρά, και παρότι ο πραγματικός υπαίτιος για τον πόνο που της προκλήθηκε είναι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και δεν θα ξαναδεί το φως του ήλιου, εκείνη δεν αρκείται σε αυτό.

Νεκρός ο Κώστας μέσα στο κελί του

Όσο ο Κώστας βρίσκεται στην φυλακή, η Άσπα βρίσκει τρόπο να τον τελειώσει μία και καλή, με την βοήθεια του Παύλου Βρουλάκη, ο οποίος διψά για εκδίκηση, και θα έδινε τα πάντα για να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα ο δολοφόνος του ανιψιού του.

Σασμός

Αργά ή γρήγορα τα νέα της δολοφονίας του φτάνουν στο χωριό, αλλά δεν είναι σίγουροι για ένα πράγμα...πήγε από χέρι Σταματάκη ή Βρουλάκη; Και οι δύο οικογένειες έχουν λόγους να τον σκοτώσουν! Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Η ανακάλυψη στα πράγματα του Άγγελου την έκανε να σχεδιάσει την δολοφονία του

Διαλυμένη και πληγωμένη η Άσπα, πηγαίνει στο σπίτι του Άγγελου, προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του, και μαζεύοντας πέφτει πάνω σε ένα κουτάκι, κι αντικρίζει μέσα ένα πανέμορφο μονόπετρο. Ξαφνικά χάνει την γη κάτω από τα πόδια της και συνειδητοποιεί πως ο Άγγελος ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου.

Η σκέψη αυτή την διαλύει, καθώς είχαν τα πάντα και θα ζούσαν μία ζωή μαζί ευτυχισμένοι, κάτι που της στέρησε ο Κώστας, και έτσι φορά το δαχτυλίδι και ορκίζεται να βάψει τα χέρια της με αίμα! Απευθύνεται στον Παύλο και ζητά να κάνουν τον Κώστα να πονέσει, όπως έκανε εκείνος με τον Άγγελο. Ο Παύλος δέχεται, και έτσι καταστρώνουν μαζί το σχέδιο δολοφονίας του! Η συνέχεια...στις οθόνες μας!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ σε πανικό! Ο Σταύρος απελπίζεται και της παίρνει το παιδί

Σασμός - spoiler: Το σπίτι της Καλλιόπης τυλίγεται στις φλόγες! Ένα βήμα πριν τον θάνατο την σώζει ο...