Από Πέννυ Μαστοράκου

Απόψε, το βράδυ της Πέμπτης 13/10 στον Σασμό, είναι η πρώτη τους συνάντηση (δείτε εδώ όσα θα δούμε απόψε στην σειρά), καθώς η Καλλιόπη βγαίνει από την φυλακή και θα δει μπροστά της τον Παύλο Βρουλάκη (πριν μάθει την απόφαση που έχει πάρει ο Αστέρης) και τα αίματα ανάβουν για τα καλά, μιας και τον θεωρεί υπαίτιο για τον θάνατο του άντρα της.

Πράγματι η ίδια κατηγορεί ανοιχτά τον Παυλή για τον θάνατο του Βασίλη, όμως σε λίγες μέρες την ώρα που θα βρεθεί σε κατάσταση μέγιστης ανάγκης, καθώς το σπίτι της θα παραδοθεί στις φλόγες, και θα κινδυνεύσει η ζωή της θανάσιμα, θα ξανασκεφτεί αυτά τα λόγια...

Ο Παύλος σώζει την ζωή της Καλλιόπης με αντάλλαγμα...

Ενθυμούμενη τον άντρα της, Βασίλη, αλλά και τα όσα έζησαν μαζί, ανάβει ένα καντηλάκι στον άντρα της, όμως αυτό παίρνει φωτιά και τυλίγει όλο το σπίτι στις φλόγες, με την ίδια να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια, χωρίς να την ακούσει όμως κανείς!

Σασμός

Η καπετάνισσα εγκλωβίζεται στο σπίτι της και είναι ένα βήμα πριν καεί ζωντανή, και τότε λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις τη, εμφανίζεται ο Παύλος Βρουλάκης, και την σώζει! Όμως αυτό δεν θα το αφήσει έτσι, και η κίνηση αυτή έχει ως αντάλλαγμα να της ζητήσει τα κτήματα του Άγγελου. Θα του τα δώσει;

Το "καυτό" spoiler του Ορφέα Αυγουστίδη για τα νέα επεισόδια

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του Σασμού, στην εξέλιξη της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη, ενώ έδωσε και ένα spoiler για τους γάμους που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Τα γυρίσματα δε τα σταματήσαμε σχεδόν καθόλου. Κάναμε μια παύση τον Ιούνιο και από αρχές Ιουλίου “βαράμε”. Τι πιο ωραίο να δουλεύεις για κάτι που ο κόσμος περιμένει να δει και το λατρεύει; Ο Αστέρης θα έκανε μια καταδικασμένη σχέση που θα τον διέλυε και άλλο. Βρίσκεται σε μια δίνη που τον τραβάει προς τα κάτω.

Όποια επιλογή και εάν κάνει δεν θα είναι για να βγει στο φως, αλλά να πάει πιο κάτω. Μέσα του δεν πιστεύει ότι θα είναι ξανά με την Αργυρώ γιατί όλα δίπλα του διαλύονται», είπε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός αποκλειστικό: Στα μαχαίρια Νικηφόρος και Μανόλης - Η γυναίκα που μπαίνει ανάμεσά τους

Σασμός αποκλειστικό: Παντρεύονται επιτέλους ο Μαθιός και η Βασιλική