Από Πέννυ Μαστοράκου

Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε, και οι φαν του Χριστόφορου Παπακαλιάτη (δείτε εδώ την αποκάλυψή του λίγη ώρα πριν την πρεμιέρα), όπως και όλο το Twitter αποθέωσαν από το πρώτο λεπτό την έναρξη της σειράς, που σίγουρα θα μας καθηλώσει αυτή τη σεζόν, του Maestro.

Η τηλεοπτική επιστροφή του κορυφαίου σεναριογράφου είναι γεγονός, και από την ώρα που ξεκίνησε το επεισόδιο, έχουν πάρει "φωτιά" τα πληκτρολόγια των χρηστών του Twitter, οι οποίοι δίχως να έχουν δει όλο το πρώτο επισόδιο, μιλούν για ξεκάθαρη επιτυχία!

Ο λαός του Twitter αποθέωσε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την πρεμιέρα του Maestro

«Είχαμε αφήσει κάποιες σκηνές λίγο γυμνούλες...» - Οι αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών για τις δυσκολίες στα γυρίσματα της σειράς

H Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, το μεσημέρι της Πέμπτης 13/10, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν για όλα!

Οι δύο πρωταγωνιστές, αποκάλυψαν για την γνωριμία τους και πως η νεαρή ηθοποιός έπεισε τον σεναριογράφο για τον ρόλο της, αλλά διηγήθηκαν και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, πέρυσι τέτοια εποχή στους Παξούς.

«Τα γυρίσματα αυτά στη βάρκα έγιναν τέτοια εποχή ακριβώς πέρυσι. Την προηγούμενη μέρα έβρεχε. Το πρόβλημά μας στους Παξούς ήταν ο καιρός γιατί πέρυσι έκανε πολύ δύσκολο Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Μόλις έβγαινε λίγο ήλιος, τρέχαμε στο πίσω μέρος του νησιού και κάναμε όλα τα καλοκαιρινά. Υπήρχαν πολλές σκηνές που κρυώναμε.»

«Είχαμε αφήσει κάποιες σκηνές λίγο γυμνούλες προς Οκτώβρη. Έρχεται λοιπόν ο Οκτώβρης…» ανέφερε η Κλέλια Ανδριολάτου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να συμπληρώνει: «Είχαμε αφήσει τις πιο δύσκολες του ζευγαριού για το επεισόδιο 8 και 9 για το τέλος. Έλα όμως που ήρθε χειμώνας».

Η Κλέλια Ανδριολάτου πρόσθεσε για τις δυσκολίες των γυρισμάτων: «Μιλάμε τώρα για πολύ σοβαρό κρύο. Τρέμαμε, κρατούσαμε ζεστά μπουκάλια με νερό για να αντέξουμε στο γύρισμα. Φυσούσε, είχε βροχή… Τρέμαμε από το κρύο. Είχαμε κουβέρτες και κάναμε “1,2,3” και την πετάγαμε για να κάνουμε τη σκηνή» πρόσθεσε η πρωταγωνίστρια της σειράς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: Πόσο κοστίζει το κάθε επεισόδιο της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

«Έχω αμφισβητηθεί, μου χρέωναν...» - Η σπάνια εξομολόγηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την πορεία του