Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μόνο ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς Maestro, και μετά την συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ τα όσα αποκάλυψαν μαζί με την Κλέλια Ανδριολάτου) ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εμφανίστηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης 13/10 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με τη Ράνια Τζίμα, και μιλώντας για την πρεμιέρα έκανε και μία αποκάλυψη που την αφορούσε!

Τι πρόδωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στον αέρα του δελτίου;

«Έχω καρμική σχέση με το κανάλι, ξαναβρίσκομαι στο MEGA. Βέβαια και υπάρχει η προσμονή, η χαρά και λίγη αγωνία για ένα έργο για το οποίο έχουμε δουλέψει πολλοί άνθρωποι. Με τη στήριξη τρης παραγωγής και κυρίως του καναλιού έχουμε πάρει ένα ρίσκο και απόψε ξεκινάει αυτό το ταξίδι. Η σειρά έχει δέκα πρωταγωνιστές και έχει εννέα επεισόδια σαν εννέα ταινίες της μιας ώρας. Καταπιάνεται με πολλά κοινωνικά θέματα και πράγματα τα οποία αφορούν όλους μας. Έχω γράψει για δέκα πρωταγωνιστές, δέκα διαφορετικά μοντέλα ανθρώπων της κοινωνίας μας σήμερα.

Δηλαδή ο έρωτας και οι ερωτικές ιστορίες, μιας και δεν είναι μόνο μία αλλά αρκετές, είναι το όχημα προκειμένου να αφηγηθούμε κάποια θέματα κοινωνικά. Όπως είναι η ενδοοικογενειακή βία, η ομοφοβία και πάρα πολλά άλλα τα οποία νομίζω ότι απασχολούν παγκόσμια όλους μας.

Κάθε επεισόδιο θα το βλέπουμε μέσα από τα μάτια ενός ήρωα. Το πρώτο είναι μέσα από τα μάτια της Κλέλιας Ανδριωλάτου. Το δικό μου επεισόδιο είναι το έκτο στο οποίο λαμβάνεται μέρος και εσείς πρέπει να σας πω. Το δελτίο, εσείς! Στο επεισόδιο έξι» είπε μεταξύ άλλων και ξάφνιασε την παρουσιάστρια!

Όλο παρασκήνιο της συνεργασίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της Κλέλιας Ανδριολάτου

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μάλιστα αποκάλυψε την πρώτη τους συνάντηση για τον ρόλο, και το πως τελικά τον κέρδισε η νεαρή ηθοποιός.

«Είχα μάθει για την Κλέλια από συνάδελφους και από τους δάσκαλους της στην σχολή. Όταν είχα γράψει το πρώτο επεισόδιο έψαχνα να βρω μια κοπέλα νέα και πήγα στις σχολές. Έτσι καταλήξαμε για καφέ, χωρίς όμως να της πω τίποτα για τη σειρά.

Ήταν ακριβώς αυτό που είχα γράψει. Σαν χαρακτήρας είναι σαρωτική αλλά και γλυκιά. Στην αρχή της κουβέντας ήμουν αυστηρός, αλλά μέχρι το τέλος της είχα δώσει το σενάριο και φεύγοντας της είπα ‘σ’ ευχαριστώ πολύ, θα τα πούμε στο γύρισμα’. Με είχε αγοράσει και με είχε πουλήσει» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Με εμπιστεύτηκαν "ιερά τέρατα" του χώρου!» - Οι αφοπλιστικές δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πριν την πρεμιέρα

Κλέλια Ανδριολάτου: Η ηλικία και η καταγωγή της νέας μούσας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη