Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Η Άννα έχει μάθει πλέον ποιος είναι ο δολοφόνος της αδερφής της (δείτε εδώ τις αντιδράσεις του twitter) και είναι αποφασισμένη να τον αντιμετωπίσει.

Ο Σταύρος βάζει για άλλη μια φορά στο στόχαστρο την Άννα και τον Δημήτρη και προσπαθεί να τους στριμώξει για τα στοιχεία που έκλεψαν. Καθώς σφίγγει τον κλοιό γύρω τους, οι δύο συνεργάτες αποφασίζουν πως για να ξεφύγουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος… να παντρευτούν. Τα νέα του γάμου της Άννας και του Δημήτρη απογοητεύουν την Κατερίνα, αλλά και τον Σταύρο (δείτε εδώ τι θα κάνει στο αποψινό επεισόδιο), ο οποίος αναγκαστικά πρέπει να σταματήσει τις έρευνες εναντίον τους. Τουλάχιστον τυπικά, γιατί είναι αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια για να ξεσκεπάσει τα πραγματικά κίνητρα του γάμου τους.

Παγιδευμένοι Δημήτρης Άννα

Η Αννα δυσκολεύεται να κρύψει τα συναισθήματά της μπροστά στον πραγματικό δολοφόνο, όσο εκείνος είναι ακόμη ελεύθερος. Ο αγώνας ο δικός της και του Δημήτρη, να ανακαλύψουν στοιχεία για τον δολοφόνο της Μυρτώς, συνεχίζεται. Και πράγματι ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως και θα δώσει άλλη τροπή στις έρευνες. Όμως Αννα και Δημήτρης θα έχουν ένα τροχαίο ατύχημα το οποίο ίσως να μην είναι τόσο τυχαίο ως γεγονός.

Η Άννα αντιμέτωπη με τον φονιά στους Παγιδυεμένους

Η Αννα και ο Δημήτρης παίρνουν νέα ρίσκα για να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο της Μυρτώς, ο οποίος βάζει σε εφαρμογή ένα δολοπλόκο σχέδιο που θα παραπλανήσει τις έρευνες της αστυνομίας και του Σταύρου. Παρά τις προσπάθειές του, όμως, η Αννα και ο Δημήτρης θα βρουν επιτέλους ακράδαντα στοιχεία. Ετσι ο Θοδωρής αποφυλακίζεται. Πριν όμως τον συλλάβουν, η Αννα θα αποφασίσει να έχει μια προσωπική αντιπαράθεση μαζί του βάζοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο. Και πράγματι βρίσκεται ανυπεράσπιστη μπροστά στον δολοφόνο της αδελφής της. Η αντιπαράθεση αυτή θα φέρει και τους δύο στα όριά τους.

Όμως ο Δημήτρης θα καταφέρει να τη σώσει. Στο μεταξύ ο Θοδωρής επιστρέφει στο σπίτι του μέσα στα αίματα και ο Σπύρος έρχεται αντιμέτωπος με τον όρκο που έχει δώσει στον γιο του. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αννα και ο Δημήτρης συνεχίζουν τον αγώνα απέναντι στον Αλέκο για να μην υπάρξει καμία περίπτωση να αποφυλακιστεί ο δ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Μας αναστάτωσε και σήμερα...» - "Πανικός" στο Twitter με την είσοδο του Στέφανου Κυριακίδη στους Παγιδευμένους

Παγιδευμένοι - μεγάλη ανατροπή: Στενεύει ο κλοιός για την Άννα και τον Δημήτρη - Η μοναδική λύση που έχουν