Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά τον χαμό που προκάλεσε χθες (11/10) στο Twitter, η είσοδος του Στέφανου Κυριακίδη στους Παγιδευμένους, η σειρά επιστρέφει απόψε (12/10) με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της Μυρτώς.

Τι θα δούμε σήμερα (12/10) στους Παγιδευμένους

Η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προσπαθούν να πείσουν τον Θοδωρή να μιλήσει. Ενώ η Άννα κι ο Δημήτρης προσπαθούν να βρουν περισσότερα στοιχεία για την σύλληψη του δολοφόνου ο Σταύρος σφίγγει τον κλοιό γύρω τους. Για να ξεφύγουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Κάτι που κανείς δεν φαντάζεται!

Ο Δημήτρης σώζει την Άννα από τα χέρια του δολοφόνου

Ο Σταύρος βάζει για άλλη μια φορά στο στόχαστρο την Αννα και τον Δημήτρη και προσπαθεί να τους στριμώξει για τα στοιχεία που έκλεψαν. Καθώς σφίγγει τον κλοιό γύρω τους, οι δύο συνεργάτες αποφασίζουν πως για να ξεφύγουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος… να παντρευτούν. Τα νέα του γάμου της Αννας και του Δημήτρη απογοητεύουν την Κατερίνα, αλλά και τον Σταύρο, ο οποίος αναγκαστικά πρέπει να σταματήσει τις έρευνες εναντίον τους. Τουλάχιστον τυπικά, γιατί είναι αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια για να ξεσκεπάσει τα πραγματικά κίνητρα του γάμου τους.

Ο Κοσμάς από την πλευρά του, πεπεισμένος ότι ο Θοδωρής είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς, είναι αποφασισμένος να δώσει μόνος του τη λύση για να εκδικηθεί για τον θάνατο της κόρης του. Στο μεταξύ η Αννα δυσκολεύεται να κρύψει τα συναισθήματά της μπροστά στον πραγματικό δολοφόνο, όσο εκείνος είναι ακόμη ελεύθερος. Ο αγώνας ο δικός της και του Δημήτρη, να ανακαλύψουν στοιχεία για τον δολοφόνο της Μυρτώς, συνεχίζεται. Και πράγματι ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως και θα δώσει άλλη τροπή στις έρευνες. Ομως Αννα και Δημήτρης θα έχουν ένα τροχαίο ατύχημα το οποίο ίσως να μην είναι τόσο τυχαίο ως γεγονός.

Ο Σπύρος παραβαίνει τον όρκο του

Η Αννα και ο Δημήτρης παίρνουν νέα ρίσκα για να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο της Μυρτώς, ο οποίος βάζει σε εφαρμογή ένα δολοπλόκο σχέδιο που θα παραπλανήσει τις έρευνες της αστυνομίας και του Σταύρου. Παρά τις προσπάθειές του, όμως, η Αννα και ο Δημήτρης θα βρουν επιτέλους ακράδαντα στοιχεία. Ετσι ο Θοδωρής αποφυλακίζεται. Πριν όμως τον συλλάβουν, η Αννα θα αποφασίσει να έχει μια προσωπική αντιπαράθεση μαζί του βάζοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο. Και πράγματι βρίσκεται ανυπεράσπιστη μπροστά στον δολοφόνο της αδελφής της. Η αντιπαράθεση αυτή θα φέρει και τους δύο στα όριά τους.

Όμως ο Δημήτρης θα καταφέρει να τη σώσει. Στο μεταξύ ο Θοδωρής επιστρέφει στο σπίτι του μέσα στα αίματα και ο Σπύρος έρχεται αντιμέτωπος με τον όρκο που έχει δώσει στον γιο του. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αννα και ο Δημήτρης συνεχίζουν τον αγώνα απέναντι στον Αλέκο για να μην υπάρξει καμία περίπτωση να αποφυλακιστεί ο δ

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι - μεγάλη ανατροπή: Στενεύει ο κλοιός για την Άννα και τον Δημήτρη - Η μοναδική λύση που έχουν

Παγιδευμένοι spoiler: Έξω φρενών ο Σπύρος - Αυτή η συνάντηση θα του θυμίσει τα παιδικά του τραύματα