Από Πέννυ Μαστοράκου

Καταιγιστικές και ραγδαίες πρόκειται να είναι οι εξελίξεις στους Παγιδευμένους και αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε) καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με την Άννα να βρίσκεται όλο και περισσότερο κοντά με τον πραγματικό δολοφόνο, τώρα που οι υποψίες της είναι σχεδόν ξεκάθαρες!

Όμως για να προστατευτεί από όσα γνωρίζει, αλλά και από την απελπισία της να ξεσκεπάσει με κάθε κόστος, αυτόν που έδωσε τέλος στην ζωή της Μυρτώς, ο Δημήτρης αναγκάζεται να την συλλάβει, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να την προστατέψει, κάτι που πυροδοτεί την οργή της!

Το σχέδιο της Άννας και του Δημήτρη για να ξεφύγουν από τον Σταύρο

Οι δυο τους είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρό του, και ξέρουν πως ψάχνει το παραμικρό στοιχείο για να τους εμποδίσει μία και καλή! Προσπαθεί με κάθε τρόπο και πάση θυσία να τους στριμώξει, καθώς ανακαλύπτει έχουν κλέψει στοιχεία.

Μπορεί να καλύπτουν τα ίχνη τους αλλά τους την έχει στημένη και τους περιμένει στη γωνία, την ώρα που όλοι προσπαθούν να πείσουν τον Θοδωρή να μιλήσει, καθώς μόνο εκείνος ξέρει πράγματα που θα βοηθήσουν στην υπόθεση.

Παγιδευμένοι

Η Άννα καταφέρνει και πείθει τον Δημήτρη να την αφήσει ελεύθερη, όμως εκτός από τον χρόνο που τους πιέζει, το ίδιο κάνει και ο Σπύρος! Πως θα του ξεφύγουν; Ένα παράτολμο σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή...

Ο Άγγελος φορτώνει τον θάνατο της Μυρτούς στον...

Ο δολοφόνος της Μυρτούς Ροδίτη φαίνεται, πως γίνεται σιγά σιγά φανερός στη νέα αστυνομική σειρά ''Παγιδευμένοι'' με το Θοδωρή να αποδεικνύει την αθωότητα του και να βγαίνει από τη φυλακή.

Το έξυπνο κόλπο της Άννας θα ξεσκεπάσει τον συνεργάτη της Άγγελο, αφού το δεύτερο σκουλαρίκι της νεκρής Ροδίτη βρίσκεται στον σπίτι του. Οι γονείς του θα σοκαριστούν, αφού ο γιος τους καταδικάζεται μέχρι να καταφέρει να τον αθωώσει ο πατέρας του με ψευδή στοιχεία.

Πιο αναλυτικά, ο Αλέκος θα ισχυριστεί πως την ημέρα του φόνου το παιδί του ήταν στο νοσοκομείο. Τον λόγο στο σημείο εκείνο θα πάρει ο Άγγελος δηλώνοντας, πως ο πατέρας του σκότωσε τη Μυρτώ κάτι, που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει και η μητέρα του Υβόννη.

Παγιδευμένοι - Υβόννη και Αλέκος

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι spoiler: Έξω φρενών ο Σπύρος - Αυτή η συνάντηση θα του θυμίσει τα παιδικά του τραύματα

Σταύρος Τσουμάνης: Η ηλικία και η καταγωγή του «Παγιδευμένου» Θοδωρή Μαρκέτου