Από Στέλλα Μούτσιου

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/10 στους Παγιδευμένους παρακολουθήσαμε την αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου της Μυρτώς και όχι μόνο. Η Άννα και ο Δημήτρης πέρασαν το βράδυ μαζί και ήρθαν ένα βήμα πιο κοντά. Αυτά τα δύο γεγονότα ήταν που κέντρισαν και το ενδιαφέρον του κοινού.

Ως αποτέλεσμα, τα σχόλια στο Twitter ήταν ασταμάτητα και από τη μία πολλοί δήλωναν σοκαρισμένοι για τον φονιά, ενώ από την άλλοι μιλούσαν για το γεγονός πως ο Εισαγγελέας κοιτούσε γλυκά την Άννα την ώρα που κοιμόταν, ενώ εκείνη μύριζε το σακάκι του.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον δολοφόνο, τον Δημήτρη και την Άννα στους Παγιδευμένους

Η Άννα και ο Δημήτρης εμπλέκονται σε τροχαίο ατύχημα

Η Άννα έμαθε ποιος είναι ο φονιάς της αδερφής της στους Παγιδευμένους και η αντίδρασή της στη συνέχεια θα είναι ακραία. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο άνθρωπος που είχε τόσο καιρό δίπλα της και της συμπαραστεκόταν, είναι ένας ψεύτης, που της στέρησε για πάντα την καλύτερή της φίλη.

Ο Δημήτρης προσπαθεί να λειτουργεί ως η φωνή της λογικής της Άννας, όμως εκείνη δεν ακούει κανέναν, διότι θεωρεί πως πρέπει να βιαστούν για να βρουν έγκαιρα τα στοιχεία που θα καταδικάσουν τον δολοφόνο.

Αυτό θα τους οδηγήσει να πάρουν αποφάσεις που θα τους θέσουν σε κίνδυνο, με πρώτο παράδειγμα το τροχαίο ατύχημα στο οποίο θα αναμειχθούν.

Παγιδευμένοι δολοφόνος

Κανείς από τους δύο δεν θα κινδυνεύσει σωματικά, όμως ο Άγγελος παρακολουθεί τις κινήσεις τους και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μείνουν μακριά από την απόδειξη της αλήθειας. Μάλιστα, στόχος του είναι παραπλανήσει και να στρέψει τις έρευνες της αστυνομίας αλλού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από τη Γη της ελιάς στους Παγιδευμένους - Η είσοδος και ο ρόλος του Στέφανου Κυριακίδη στη σειρά του ΑΝΤ1

Παντρεύτηκαν, έκαναν 2 παιδιά και χώρισαν - H Μυρτώ Αλικάκη πρωταγωνιστεί στο Μαύρο ρόδο και ο Πέτρος Λαγούτης στους...