Από Ελένη Μήτση

Στα νέα επεισόδια του Σασμού περισσότερα είναι τα ζευγάρια, που βλέπουμε να διαλύονται παρά από εκείνα, που έρχονται πιο κοντά ή έστω καταφέρνουν να διατηρούν καλά τη σχέση τους.

Η Αργυρώ και ο Σταύρος δεν είναι σίγουρα ένα από αυτά, αφού οι δυσκολίες και τα εμπόδια έχουν προκαλέσει φθορά στο μεταξύ τους. Ωστόσο όταν έμειναν ένα βράδυ μόνοι τους στο σπίτι εκείνος της πρότεινε: «Θες να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί»; Εκείνη αφού τον αγκάλιασε τον απέφυγε εξηγώντας: «Είμαι κουρασμένη, θέλω να κοιμηθώ συγγνώμη».

Η Αργυρώ αποφεύγει τον Σταύρο

Αστέρης και Στέλλα πέφτουν πάνω στην Αργυρώ και στον Σταύρο

Μια απόφαση στα επόμενα επεισόδια του Σασμού θα είναι αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της Αργυρούς, αφού με το που μάθει, πως η γυναίκα που μαχαίρωσε τον Άγγελο αποφυλακίζεται θα βγει εκτός εαυτού.

Η Καλλιόπη πάντα καταφέρνει και ταράσσει τις ισορροπίες και έτσι για άλλη μια φορά θα δούμε τη Βρουλάκη να βγάζει ένα άσχημο και κακό προφίλ στον Αστέρη, ενώ συνοδεύεται από τον Σταύρο.

Αυτή η πρώτη φάση κόντρας θα λήξει ήρεμα, αλλά στη συνέχεια θα δούμε την Αργυρώ με τον Σταύρο να πέφτουν πάνω στη Στέλλα και τον Αστέρη και τότε πραγματικά οι αντιδράσεις θα είναι παράλογες.

Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός spoiler: Επιστρέφει στη σειρά ο Τάσος Νούσιας

Σασμός: Η Άννα αποκαλύπτει στον αστυνόμο όσα της εξομολογήθηκε μεθυσμένος ο Κώστας - Θα πέσει στην παγίδα του