Από Πέννυ Μαστοράκου

Η φιγούρα της Θεοδώρας στον Σασμό, είναι πράγματι μία από τις πιο στενάχωρες, καθώς και εκείνη μετά από όλα όσα πέρασε στον πρώτο κύκλο με τον θάνατο του Πετρή που την στιγμάτισε, την αποβολή και το διαζύγιό της, της αξίζει η τύχη να της χαμογελάσει ξανά, και αυτό συμβαίνει με την είσοδο του Λευτέρη στην σειρά, ο οποίος της δίνει μία επική χυλόπιτα με το καλημέρα σας!

Έρχονται κοντά και περνάνε μαζί το βράδυ στον Σασμό

Απόψε, στο επεισόδιο της Τρίτης 11/10, θα δούμε πως τελικά μετά την πρώτη, επεισοδιακή γνωριμία τους, η Θοδώρα καταλήγει να περνά τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη, ο οποίος την επόμενη μέρα εξαιτίας αυτή της βραδιάς, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με την δουλειά του, και συγκεκριμένα με την Αστυνομία! Ο λόγος; Η συνέχεια στις οθόνες μας...

Σασμός

Ένα ένα συνδέονται τα κομμάτια του παζλ - Ο Λευτέρης είναι γιος του...

Τα νέα πρόσωπα που εισβάλουν στην καθημερινή σειρά Σασμός, δεν είναι και τα καλύτερα, ενώ μάλιστα σε κάποιους θα δείξουν τον χειρότερό τους εαυτό. Οι τηλεοπτικοί φαν περιμένουν με αγωνία πως και πως τις τελευταίες μέρες να μπει στην σειρά ο Γιώργος Γεροντιδάκης, για τον οποίο έχουν ήδη βγάλει πόρισμα για το τι κρύβει πίσω από την ιδιότητα του αστυνομικού, με την οποία και εμφανίζεται.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, γνωρίζαμε πριν ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν πως θα εισέλθει στην σειρά μαζί με άλλους, ως Λευτέρης Ορφανός. Ο Λευτέρης είναι αστυνομικός, και ένας ιδιαίτερα κλειστός άνθρωπος όπως θα δούμε στην σειρά. Στην Κρήτη καταφτάνει για να παρακολουθήσει τον εγκληματία Ευθύμη Φαρμάκη, και επί της ευκαιρίας συναντά τον Παύλο για να εκτελέσει τις εντολές του... με συμβόλαιο θανάτου για τον Μαθιό!

Σασμός

Όμως οι πιο πονηρεμένοι της υπόθεσης, κάνοντας μία αναδρομή σε όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε τον Βρουλάκη και την γυναίκα του Αιμιλία, να έχουν ένα μικρό αγοράκι, το οποίο πνίγηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Είναι όμως αλήθεια;

Πολλοί κάνουν λόγο για παραπλάνηση και υποστηρίζουν πως το παιδί φυγαδεύτηκε από τον Παύλο για να γλιτώσει ως αρσενικός απόγονος από την βεντέτα, όπως έκανε δηλαδή και ο ίδιος. Αν ισχύει ή όχι...θα το μάθουμε στις οθόνες μας!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα υποδυθεί στον Σασμό τον υπαστυνόμο που παίρνει τη θέση του Γεράσιμου, ρόλο που βλέπαμε να υποδύεται μέχρι πρότινος ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο νέος υπαστυνόμος, θα έχει για προϊστάμενό του τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, ή αν προτιμάτε, τον Δημήτρη Ήμελλο που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του στον Σασμό.

Αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του. Εξ αιτίας αυτού ο Λευτέρης δεν έχει προσωπική ζωή. Η μοίρα θα παίξει το δικό της παιχνίδι και θα βρεθεί αντιμέτωπος με γεγονότα και καταστάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

Πηγή: Ε

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: «Είναι εγκλωβισμένος...» - Τα πάνω κάτω με την είσοδο του Γιώργου Γεροντιδάκη στη σειρά

Σασμός spoiler: Ο Παύλος Βρουλάκης στα πατώματα - Η εικόνα που θα τον "διαλύσει"